Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Ελλάδα, όπως λέμε Ιταλία!!

Δεν προτίθεται να αλλάξει τρόπο παιχνιδιού απέναντι στην Ελλάδα η Κόστα Ρίκα, με τον Πίντο να τονίζει πως προτίθεται να αντιμετωπίσει τη «γαλανόλευκη» με όρους… Ιταλίας!

Ελλάδα, όπως λέμε Ιταλία!
Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στην Ελλάδα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Κόστα Ρίκα, Χόρχε Λουίς Πίντο στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς των δύο ομάδων για τους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Αναφέρθηκε στο σεβασμό του για την Εθνική ομάδα, μίλησε για τους ποδοσφαιριστές που έχει ξεχωρίσει αλλά και το ρόλο του Κάμπελ στην υπόθεση «κατασκοπεία»!

Αναλυτικά όσα είπε ο Χόρχε Λουίς Πίντο:

«Ελπίζω να έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Τη σεβόμαστε την Ελλάδα. Είναι δύσκολο να ελέγξεις το ρυθμό απέναντι σε αυτήν την ομάδα που έχει και τεχνικές αρετές. Έχει τέσσερις παίκτες που βγαίνουν μπροστά και μπορεί να βγει εύκολα στην κόντρα. Πρέπει να ελέγξουμε το κέντρο και να έχουμε πάντα το νου μας στην άμυνα, αν δεν θέλουμε να γίνει ζημιά.

Μας έχει μιλήσει ο Κάμπελ για αρκετούς παίκτες, αλλά εμείς έχουμε δει 30 ματς της Ελλάδας και την έχουμε αναλύσει. Νιώθουμε την πίεση αλλά είμαστε έτοιμοι να αντεπεξέλθουμε.

Η Ελλάδα ξέρει να αμύνεται πάρα πολύ καλά, ενώ με την Ακτή τα πήγε εξαιρετικά. Έχω ξεχωρίσει από αυτήν την ομάδα τον Μανιάτη. Υπάρχει ο φανταστικός Καραγκούνης, ένας παίκτης που τον ξέρουμε όλοι. Και δεν είναι μόνο αυτοί. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Χριστοδουλόπουλος, ο Σαμαρας, ο Σαλπίγγιδης, ο Παπασταθόπουλος που είναι ταλαντούχοι και τεχνίτες. Άλλωστε πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές παίζουν σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Θέλουμε να γράψουμε ιστορία. Όλη η χώρα βλέπει την προσπάθειά μας και θέλουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών των συμπατριωτών μας.

Θα κάνουμε μερικές αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά όχι και στον τρόπο παιχνιδιού. Θα παίξουμε όπως με την Ιταλία. Θέλουμε να μη δεχθούμε πρώτοι γκολ. Θα παίξουμε καλά άμυνα, αλλά δεν θα μείνουμε σε αυτό. Στόχος μας είναι να βγούμε και στην επίθεση.

Ο Σάντος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στην ομάδα και έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο.

Δεν παίζει ρόλο το κλίμα. Οι ομάδες παίζουν στις ίδιες συνθήκες και δεν νομίζω ο καιρός θα επηρεάσει κάποια από τις δύο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: