Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Τοροσίδης: «Να ξαναβγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους»

Ακόμα μια χαρά στους Έλληνες θέλει να δώσει η Εθνική, όπως είπε ο Βασίλης Τοροσίδης που δεσμεύτηκε πως άπαντες θα δώσουν και την ψυχή τους για πρόκριση επί της Κόστα Ρίκα. Άλλο... Κάμπελ θέλει να δει!

Τοροσίδης: «Να ξαναβγάλουμε τον κόσμο στους δρόμους»
Έξτρα κίνητρο αποτελεί για την Εθνική οι δύσκολες στιγμές της χώρας και η χαρά που δίνουν στον κόσμο με τις επιτυχίες τους, όπως τόνισε ο Βασίλης Τοροσίδης!

Ο «Τόρο» δεσμεύτηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν τα αδύνατα δυνατά κόντρα στην Κόστα Ρίκα για να έρθει ακόμα μια ιστορική πρόκριση και να ξαναβγάλουν τους Έλληνες στους δρόμους!

Ο διεθνής μπακ δεν θέλησε να δώσει τον τίτλο του φαβορί σε κάποια απ’ τις δύο ομάδες, ενώ ευχήθηκε ο Κάμπελ να μην είναι τόσο καλός όσο τον έβλεπε μέσα στην χρονιά με την φανέλα του Ολυμπιακού!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Τοροσίδη στη συνέντευξη Τύπου:

Για το πώς έζησε την πρόκριση και για τον ελληνικό λαό: «Έπαιζα επαγγελματικό ποδόσφαιρο πριν από 10 χρόνια. Μετά το Euro βγήκα στους δρόμους. Πάντα αγαπούσα την Εθνική ομάδα. Πανηγύρισα έξαλλα στην πόλη μου την Ξάνθη. Αυτά είναι περασμένα, όχι ξεχασμένα. Ελπίζουμε τώρα να κάνουμε κάτι ανάλογο και να ξαναβγάλουμε τον κόσμο στο δρόμο. Είδαμε μέσω του ίντερνετ ότι ο κόσμος βγήκε έξω και το χάρηκε. Το πανηγύρισε. Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα περνά δύσκολες στιγμές γι αυτό είχαμε ένα λόγο παραπάνω να το χαρούμε. Αλλά δεν θέλουμε να σταματήσουμε εκεί. Θέλουμε να τους δώσουμε κι άλλη χαρά».

Ερωτηθείς για τον... τελικό με την Κόστα Ρίκα: «Είναι μια μεγάλη στιγμή. Έχουμε περάσει για πρώτη φορά στις 16 καλύτερες ομάδες. Είναι μια ιστορική στιγμή. Πιστεύω ότι όλα τα παιδιά το πιστεύουμε. Κάτι συγκεκριμένο δεν έχουμε πει. Να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε την πρόκριση. Υπάρχει και η ήττα. Αυτό που θέλω εγώ είναι να τα δώσουμε όλα και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθούμε. Η πίεση ήταν περισσότερο στα πρώτα ματς. Ο στόχος μας ήταν να περάσουμε. Αυτό δεν σημαίνει ότι επαναπαυόμαστε. Υπάρχει μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα μας και για εμάς. Ήρθαμε εδώ για να προκριθούμε. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα από την Ακτή. Η Κόστα Ρίκα έχει παίκτες που τρέχουν και αμύνονται όλοι μαζί. Αν τα δώσουμε όλα έχουμε ίσες πιθανότητες».

Σχετικά με τον Κάμπελ: «Θα δούμε αύριο ποιος είναι το φαβορί μέσα στο γήπεδο. ότι και να πούμε θα ξέρουμε αύριο στις 7, άντε το πολύ στις 8. Τον γνωρίζω τον Κάμπελ γιατί παίζει στην Ελλάδα. Είναι καλός, γρήγορος παίκτης και βαρόμετρο. Αύριο ελπίζω να μην είναι τόσο καλός όσο στον Ολυμπιακό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: