Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Το προσπαθεί, αλλά είναι «αλμυρός»

Αγώνα δρόμου για να κλείσει άμεσα στόπερ κάνει ο Νίκος Νταμπίζας. Σε πρώτο πλάνο δύο παίκτες, αλλά αποτελεί «αγκάθι» το οικονομικό. Επιβεβαίωση από τον Γιάννη Αλαφούζο για τις μεταγραφές.

Το προσπαθεί, αλλά είναι «αλμυρός»
Μεγάλη προσπάθεια κάνει ο Νίκος Νταμπίζας τις τελευταίες ημέρες και τις συνέχισε και μέσα στο σαββατοκύριακο για τελειώσει το θέμα της απόκτησης κεντρικού αμυντικού που θα αντικαταστήσει τον Γκόρντον Σίλντενφελντ σε περίπτωση που δεν μείνει.

Υπάρχει βασικός στόχος, αλλά είναι «αλμυρός», με τον Παναθηναϊκό να του δίνει 300.000 ευρώ, ενώ αυτός ζητάει 400.000 ευρώ. Με τον δεύτερο στη μεταγραφική λίστα κεντρικό αμυντικό ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού τα έχει βρει, αλλά η ομάδα του θέλει χρήματα για τον αφήσει ελεύθερο και οι «πράσινοι» ως γνωστόν δύσκολα θα δώσουν και φέτος λεφτά σε άλλο σύλλογο για μεταγραφή.

Ο Νίκος Νταμπίζας έχει σταντ-μπάι μια τρίτη επιλογή και θα προχωρήσει εντός της εβδομάδας σε περίπτωση που δεν προκύψει κάποιο ευχάριστο νέο με τους άλλους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν θέλει να αποκτηθεί και δεύτερος κεντρικός αμυντικός, προτιμώντας να δοθούν αυτά τα χρήματα για έναν χαφ ή για άλλη ανάγκη που θα έχει η ομάδα μέσα στη χρονιά.

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιβεβαίωσε σε ΔΣ της «Συμμαχίας» που είχε μικρή διάρκεια ότι ο Παναθηναϊκός πάει για δύο παίκτες, εννοώντας τον στόπερ και τον χαφ. Νεότερα για τον δεύτερο δεν υπάρχουν, ίσως και επειδή φαίνεται να έχει πέσει το βάρος στην άλλη μεταγραφή.

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα από Αγγλία που κάνουν λόγο το «τριφύλλι» προσφέρει ένα ποσό λίγο πάνω από τις 300.000 στη Νιούκαστλ για τον Μεχντί Αμπέντ, ενώ έχει φανεί ότι δύσκολα θα δώσουν λεφτά σε σύλλογο για την απόκτηση παίκτη. Αυτή τη φορά ασχολήθηκε με τον Αλγερινό η «Chroniche».

Δανεικοί θα παραχωρηθούν έξι νεαροί παίκτες του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αναστασίου τους εξήγησε τους λόγους. Πρόκειται για τους Αναγνωστόπουλο, Μουζακίτη, Γιαννιτσάνη, Μαρινάκη, Αναστασόπουλο και Αποστολόπουλο. Είναι πιθανόν ο τελευταίος να μείνει ελεύθερος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: