Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

Προς αναβολή η ΓΣ των μετόχων!!

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να αναβληθεί η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ Άρης, στην οποία αναμενόταν να επικυρωθεί η συμμετοχή της ομάδας στη Football League.

Προς αναβολή η ΓΣ των μετόχων
ΚΜΑ, Ερασιτέχνης και ΠΑΕ Άρης σκέφτονται πολύ σοβαρά να μεταθέσουν τη γενική συνέλευση των μετόχων, που είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα και στην οποία θα επικυρωνόταν το αποτέλεσμα των εκλογών της Παρασκευής.

Αυτό αναμένεται να γίνει, ώστε να δοθεί διορία στη διοίκηση Στεφανίδη για να παρουσιάσει το πλάνο της, καθώς δεν το έκανε στη ΓΣ της ΚΜΑ. Άλλωστε, το μικρό ποσοστό των Μελών που έδωσε το «παρών» την Παρασκευή στις κάλπες, με την αποχή να υπερέχει, προτίμησε τη νυν διοίκηση από το ενδεχόμενο να μπει στην ομάδα ο Γιώργος Γαλανός.

Πλέον, δεύτερη λύση δεν υπάρχει, αφού ο Γιώργος Γαλανός έκανε δήλωση μετά το αποτέλεσμα, γνωστοποιώντας ότι αποσύρει την πρόταση του και οι «κίτρινοι» μπορούν να λειτουργήσουν με το σχέδιο της Football League και χωρίς την επικύρωση της ψηφοφορίας.

Στη σημερινή συνάντηση της ΠΑΕ με τους δύο μεγαλομετόχους (ΚΜΑ και Ερασιτέχνης) θα τεθεί το ενδεχόμενο της αναβολής.
Εκτιμάται, θα προτιμηθεί μια ημερομηνία κοντά στις 25 Ιουλίου για τη νέα γενική συνέλευση των μετόχων. Δηλαδή πέντε περίπου ημέρες πριν από την καταλυτική ημέρα (30 Ιουλίου) για να δηλωθεί στις αρμόδιες αρχές η κατηγορία που θα αγωνιστεί ο Άρης τη σεζόν 2014-15.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: