Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Επανέρχεται για Ντε Βινσέντι, αλλιώς... Τζεμπούρ!!

Την απόφαση να κάνουν νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Τόμας Ντε Βινσέντι πήραν στον ΑΠΟΕΛ. Σε περίπτωση «ναυαγίου» ο κυπριακός σύλλογος θα φορτσάρει για τον Ράφικ Τζεμπούρ.

Επανέρχεται για Ντε Βινσέντι, αλλιώς... Τζεμπούρ
Σύσκεψη για να συζητηθούν διάφορα σημαντικά θέματα που αφορούν τον προγραμματισμό του συλλόγου είχε το μεσημέρι του Σαββάτου το ΔΣ του ΑΠΟΕΛ.

Μεταξύ άλλων πάρθηκε η απόφαση να γίνει νέα πρόταση στον Ολυμπιακό για την αγορά του Τόμας Ντε Βινσέντι, που στο δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στους πρωταθλητές Κύπρου, παραχωρούμενος με τη μορφή δανεισμού από τους «ερυθρόλευκους».

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη μίλησε πρόσφατα με την πλευρά της ελληνικής ομάδας που θέλει ένα ποσό κοντά στις 500.000 ευρώ για να πει το «ναι», αλλά δύσκολα θα φτάσει αυτά τα οικονομικά επίπεδα ο ΑΠΟΕΛ.

Εάν δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη περίπτωση, θα γίνει κίνηση για τον Ράφικ Τζεμπούρ, σύμφωνα με το www.kerkida.net. Μπορεί να μην αγωνίζονται στην ίδια θέση οι δύο παίκτες, διότι ο Αργεντινός είναι επιτελικός μέσος και ο Αλγερινός είναι επιθετικός, αλλά συνδέονται άμεσα τα δύο θέματα.

Για να αποκτήσει έναν από τους δύο ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να κάνει οικονομική υπέρβαση. Οπότε αν πάρει τον Ντε Βινσέντι δεν θα είναι δυνατόν να δώσει ένα ικανοποιητικό ποσό για τον 30χρονο παίκτη για τον οποίο ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: