Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Ριμπερί: «Γι' αυτό δεν ακολούθησα τη θεραπεία»

Όταν ο Φρανκ Ριμπερί αρνήθηκε να υποβληθεί σε θεραπεία με κορτιζόνη, προκειμένου να ξεπεράσει ευκολότερα τον τραυματισμό του στη μέση, διέρρευσε πως έγινε επειδή… φοβάται τις ενέσεις.

Ριμπερί: «Γι' αυτό δεν ακολούθησα τη θεραπεία»
Με δηλώσεις του στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων SID ο Γάλλος επιθετικός ξεκαθάρισε πως όλα οφείλονται στον άνθρωπο που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Στον γιατρό Μίλερ Βόλφαρτ.

«Δεν φοβάμαι τις ενέσεις. Αλλά δεν ήθελα να μου χορηγηθεί κορτιζόνη απ’ τους Γάλλους γιατρούς», σχολίασε ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε λίγες μέρες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, με αποτέλεσμα να αποσυρθεί η συμμετοχή του. «Ξέρω ότι δεν κάνει καλό. Πιστέψτε με, έτσι η καριέρα μου θα διαρκέσει περισσότερο».

Το γαλλικό ιατρικό τιμ κριτίκαρε έντονα την απόφαση του Φρανκ Ριμπερί, αλλά και του γιατρού του, να μην ακολουθήσει την θεραπεία που του συνέστησε. Ο διεθνείς Γάλλος όμως σχολίασε σχετικά:

«Είναι άδικο. Δεν μπορώ να δεχτώ αυτή την έντονη κριτική. Είμαι επτά χρόνια στην Μπάγερν και τον εμπιστεύομαι απόλυτα. Πάντα με βοηθούσε. Δεν ξέρω αν θα έπαιζα ακόμα ποδόσφαιρο, όπως παίζω. Το ίδιο ισχύει και για τον Άριεν Ρομπέν.

Τραυματίζεται συχνά και χρωστάει στον γιατρό ότι μπορεί να παίζει χωρίς προβλήματα και ότι ξεκίνησε εντυπωσιακά στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αυτό, εμείς -και πολύ ακόμα παίκτες- το χρωστάμε στον Μίλερ Βόλφαρτ
».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: