Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!!

Συναλλαγές ύψους 3,9 εκατ. ευρώ χωρίς παραστατικά ανακάλυψε η «Κοινωνία Μελών Άρη» στα βιβλία της ΠΑΕ για το διάστημα 2004-2012 και αποφάσισε να στείλει την υπόθεση στη Δικαιοσύνη.

Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη!
Η (πρώτη) «βόμβα» έσπασε στην ΠΑΕ Άρης, δέκα μέρες πριν από την κρίσιμη Γ.Σ. της «ΚΜΑ» που θα αποφασίσει για το μέλλον του συλλόγου.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από το Δ.Σ. του φορέα στα οικονομικά της ομάδας προκύπτουν περίπου 3,9 εκατ. ευρώ χωρίς παραστατικά που έγιναν κατά την περίοδο 2004-12, τα οποία βρίσκονται στον «αέρα».

Αυτό αποδεικνύει ότι ο κάθε παράγοντας λειτουργούσε χωρίς να ελέγχεται, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του ανθρώπου ή των ανθρώπων που έκαναν την συγκεκριμένη παράβαση. Άλλωστε, υπάρχει η προστασία προσωπικών δεδομένων.

Από την πλευρά της, η «ΚΜΑ» φέρεται έτοιμη να φέρει το θέμα στη γενική συνέλευση της 25ης Ιουνίου και εμφανίζεται αποφασισμένη να στείλει την υπόθεση στη δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να επιρριφθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν.

«Πενήντα-πενήντα» για Ψυχογιό

Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει η υπόθεση του Νίκου Ψυχογιού και οι πιθανότητες για την παραμονή του 25χρονου αμυντικού είναι μοιρασμένες. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη, ο οποίος στο αρχικό πλάνο του Καλαϊτζίδη είναι η μια από τις δυο ανανεώσεις που έχει δικαίωμα να κάνει ο Αρης άνω των 24 ετών, θα παίξει το οικονομικό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: