Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Αισιοδοξία για Νικ!

Παρά το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ, στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν για την απόκτηση του Νικ Καλάθη. Προς Εφές ο Λάσμε. Τι γίνεται με Βεζένκοφ, Μποχωρίδη, Παπαγιάννη και τον… νέο Διαμαντίδη.

Αισιοδοξία για Νικ
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας συνιστά έναν μεγάλο αντίπαλο, αλλά στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να κάνουν δικό τους τον Νικ Καλάθη. Στην υπόθεση αναμένονται εξελίξεις μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, αφού ο 25χρονος γκαρντ θα πρέπει να ενημερώσει και τους Γκρίζλις πως αποχωρεί. Δεδομένων και των δυσκολιών, λόγω της άρνησης του Ολυμπιακού, για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, οι νταμπλούχοι θεωρούν αναγκαία την προσθήκη του Καλάθη, δίχως να σημαίνει αυτό ότι δεν θα ήθελαν και τους δύο.

Οι «πράσινοι» έχουν κάνει μια πολύ καλή πρόταση (για τρία χρόνια με 1,4 εκατ. ευρώ ετησίως) στον ομογενή άσο και σαν ατού έχουν ότι η οικογένεια του Καλάθη προτιμά ασφαλώς την Αθήνα από τη Μόσχα. Η ΤΣΣΚΑ ακόμη δεν έχει ανακοινώσει προπονητή και δεν έχει ξεκαθαρίσει το μέλλον του Μίλος Τεόντοσιτς.

Σε ό,τι αφορά στον Στεφάν Λάσμε, που πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την Αναντολού Εφές του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Αναφορικά τώρα με τους στόχους από τον… Άρη, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ φαίνεται να είναι πιο κοντά. Οι «πράσινοι» δείχνουν διάθεση να καλύψουν τη ρήτρα των 250.000 ευρώ στο συμβόλαιό του με τον Άρη, ενώ βουλγαρικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για προσφορά 1,5 εκατ. δολαρίων για τέσσερα χρόνια στον παίκτη. Αντίθετα, παρά το δεδομένο ενδιαφέρον για τον Λευτέρη Μποχωρίδη, στην υπόθεση δεν έχει σημειωθεί ουσιαστική εξέλιξη.

Δύσκολα για Παπαγιάννη, απόφαση για Λούντζη

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είναι ο μεγάλος στόχος του Παναθηναϊκού για τη θέση του σέντερ, αλλά ο 17χρονος άσος έχει προτεραιότητα να παραμείνει στις ΗΠΑ, να αποδεχτεί μία από τις πολλές προτάσεις που έχει να παίξει σε κολέγιο με υποτροφία και να δηλώσει σύντομα υποψηφιότητα στο ντραφτ του ΝΒΑ. Πάντως το θέμα δεν έχει κλείσει και αναμένονται εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα, με τους «πράσινους» να χρησιμοποιούν σαν δέλεαρ τα χρήματα, αφού αν ο μικρός μείνει στις ΗΠΑ δεν θα έχει επαγγελματικό συμβόλαιο για τουλάχιστον δύο ακόμη χρόνια βάσει των κανονισμών στο ΝΒΑ.

Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός έχει ήδη κάνει κρούση στον Κρόνο για τον Μιχάλη Λούντζη, τον 16χρονο πλέι μέικερ (1,95μ.) που κάποιοι ήδη αποκαλούν νέο Διαμαντίδη. Πιθανώς να υπάρχει εξέλιξη για τον παίκτη τη Δευτέρα, καθώς το ΔΣ της ομάδας του θα συνεδριάσει και ίσως να αποφασίσει αν θα τον παραχωρήσει.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: