Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Από τη σκοπιά ενός Ισπανού!!

Διαβάστε τι υποστήριξε ένας Ισπανός στο www.sport-fm.gr για την ήττα της εθνικής ομάδας της Ισπανίας από την Ολλανδία στο χθεσινό παιχνίδι για το Μουντιάλ 2014.

Από τη σκοπιά ενός Ισπανού
Οι Ισπανοί ξεκίνησαν με τον χειρότερο τρόπο το Μουντιάλ και η απογοήτευση ήταν εμφανής στα πρόσωπα των φίλων των «φούριας ρόχας» που βρέθηκαν στο γήπεδο. Όμως ακόμα και μετά τη βαριά ήττα από τους Ολλανδούς, δεν έχασαν την ψυχραιμία τους.

Αυτό τουλάχιστον μπορούμε να συμπεράνουμε από τον 36χρονο Κάρλος, τον Ισπανό που το sport-fm.gr συνάντησε έξω από το γήπεδο μετά τη λήξη της αναμέτρησης και είχε την ευγένεια να μας πει μερικές κουβέντες για την ήττα της ομάδας του.

Όταν αναφέρθηκα στον άσχημο τρόπο με τον οποίο έχασε η Ισπανία, έσπευσε να με διορθώσει... «Ο τρόπος που χάσαμε δεν ήταν απλά άσχημος, ήταν σκανδαλώδης»!

Και στη συνέχεια του ζητήσαμε να μας πει τα πράγματα από τη σκοπιά ενός φίλου των «φούρια ρόχας».

«Ξεκινήσαμε καλύτερα σκοράραμε, όμως μετά από εκείνο το γκολ του Φαν Πέρσι άλλαξαν τα πράγματα και επίσης πιστεύω ότι μερίδιο ευθύνης για την αποτυχία έχει ο Κασίγιας για το λάθος που έκανε», ανέφερε.

Τι μέλλει γενέσθαι; Τα πράγματα έγιναν περίπλοκα για την Ισπανία, η οποία ενδέχεται να αντιμετωπίσει τη Βραζιλία στη φάση των 16.

«Πιστεύω ότι στη συνέχεια η Ισπανία θα τα πάει καλύτερα και ελπίζω να κάνει ένα καλό Μουντιάλ, ολοκλήρωσε ο Κάρλος, ο οποίος δεν στέκεται στη βαριά ήττα της ομάδας του, αλλά πιστεύει ότι αυτή, πλέον, πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να επανακάμψει», κατέληξε.

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: