Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Αργεντινή μπορείς; Απόδειξη!!

Τις πρώτες αποδείξεις πως μπορεί να κατακτήσει αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο καλείται να καταθέσει η Αργεντινή στην αποψινή αναμέτρηση με τη Βοσνία Ερζεγοβίνη στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

Αργεντινή μπορείς; Απόδειξη!
Θεωρείται δεύτερο μεγαλύτερο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ της Βραζιλίας πίσω από την οικοδέσποινα, αλλά πρέπει να το δείξει και στο γήπεδο. Ο λόγος για την Αργεντινή, που ρίχνεται στη μάχη του Παγκοσμίου Κυπέλλου απόψε (1:00, ΝΕΡΙΤ) αντιμετωπίζοντας για τον έκτο όμιλο την ποιοτική Βοσνία στο Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια γνωρίζει πως οτιδήποτε λιγότερο από την κούπα μάλλον θα είναι αποτυχία. Την ώρα που πολλοί αμφιβάλλουν για το επίπεδο της αμυντικής γραμμής της ομάδας του, κανένας δεν το κάνει για την επίθεση, όπου Μέσι, Αγκουέρο και Ιγκουαΐν υπόσχονται γκολ και θέαμα, με τον πρώτο να έχει πετύχει μόλις ένα γκολ σε 571 λεπτά συμμετοχής σε Μουντιάλ.

Η Βοσνία στην παρθενική της συμμετοχή σε Παγκόσμιο Κύπελλο θέλει να αποδείξει πως δεν πήγε στη Βραζιλία για την… εμπειρία. Ο Σαφέτ Σούσιτς θα στηριχτεί στο μεσοεπιθετικό ταλέντο της ομάδας του, που πέτυχε 30 γκολ στην προκριματική φάση, όταν και κέρδισε την πρωτιά από την Ελλάδα στη διαφορά τερμάτων. Ο Έντιν Τζέκο θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης θέλοντας να κερδίσει το στοίχημα από τον συμπαίκτη του στη Μάντσεστερ Σίτι, «Κουν».

Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί δύο φορές σε φιλικό επίπεδο, το 1998 στην Κόρδοβα και το 2013 στο Σεντ Λούις, με την Αργεντινή να μετρά δύο νίκες, με 5-0 και 2-0 αντίστοιχα.

Πιθανές συνθέσεις:

Αργεντινή (Σαμπέγια): Ρομέρο, Σαμπαλέτα, Φερνάντες, Γκαράι, Ρόχο, Γκάγκο, Μασεράνο, Ντι Μαρία, Μέσι, Ιγκουαΐν, Αγκουέρο.

Βοσνία (Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Μούιτζα, Σπάχιτς, Μπίτσακτσιτς, Κολάσινατς, Χαΐροβιτς, Μπέσιτς, Πιάνιτς, Μισίμοβιτς, Λούλιτς, Τζέκο.

Διαιτητής: Ζοέλ Αγκιλάρ (Ελ Σαλβαδόρ). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: