Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Η πρώτη τους φορά!!

Ελβετία και Ισημερινός αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους απόψε για τον πέμπτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η πρώτη τους φορά
Σε έναν όμιλο με ένα μεγάλο φαβορί, τη Γαλλία, κι ένα μεγάλο αουτσάιντερ, την Ονδούρα, είναι φυσικό ο αποψινός αγώνας μεταξύ Ελβετίας και Ισημερινού (19:00, ΝΕΡΙΤ) στην Μπραζίλια να θεωρείται καθοριστικός για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Ότμαρ Χίτσφελντ δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα για την Ελβετία, που στο 30ο της παιχνίδι σε Μουντιάλ (9 νίκες, 6 ισοπαλίες, 14 ήττες) δεν έχει νικήσει ποτέ ομάδα από τη Λατινική Αμερική μετρώντας μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες. Στον αντίποδα, ο Κολομβιανός τεχνικός Ρεϊνάλντο Ρουέδα έχασε λίγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης τον Σεγούνδο Καστίγιο, αλλά τουλάχιστον αναμένεται να παίξει κανονικά ο Κριστιάν Νομπόα. Στη μόλις τρίτη της εμφάνιση σε Μουντιάλ, η ομάδα του Ισημερινού μετρά τρεις νίκες και τέσσερις ήττες στη διοργάνωση.

Πιθανές συνθέσεις:

Ελβετία (Χίτσφελντ): Μπενάλιο, Λιχτστάινερ, Τζουρού, Φον Μπέργκεν, Ροντρίγκες, Μπεχράμι, Ινλέρ, Σακίρι, Τσάκα, Στόκερ, Ντρμιτς.

Ισημερινός (Ρουέδα): Μπανγκέρα, Παρέδες, Γκουάγκουα, Εράσο, Αγιόβι, Αντόνιο Βαλένσια, Νομπόα, Μέντες, Μοντέρο, Καϊσέδο, Ένερ Βαλένσια.

Διαιτητής: Ραβσάν Ιρμάτοφ (Ουζμπεκιστάν).
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: