Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Απόλυτο φαβορί vs Απόλυτο αουτσάιντερ!!

Η (θεωρητικά) ισχυρότερη με τη (θεωρητικά) ασθενέστερη ομάδα του πέμπτου ομίλου, ή αλλιώς… Γαλλία και Ονδούρα, συγκρούονται στο Πόρτο Αλέγκρε.

Απόλυτο φαβορί vs Απόλυτο αουτσάιντερ
Παιχνίδι με μεγάλο φαβορί και ακόμη μεγαλύτερο αουτσάιντερ διεξάγεται στο Πόρτο Αλέγκρε για τον πέμπτο όμιλο (22:00, ΝΕΡΙΤ) με τη Γαλλία να συναντά την Ονδούρα.

Οι «τρικολόρ» που επιζητούν την πρώτη τους νίκη σε Μουντιάλ μετά τον ημιτελικό του 2006 (1-0 την Πορτογαλία). Ο Ντιντιέ Ντεσάν πέραν της απώλειας του Φρανκ Ριμπερί λίγες μέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να προτιμήσει τον Καρίμ Μπενζεμά αντί του Ολιβιέ Ζιρού στην κορυφή της επίθεσης.

Η Ονδούρα στην τρίτη της συμμετοχή στη διοργάνωση ψάχνει ακόμη την πρώτη της νίκη, μετά από τρεις ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Κάρλο Κόστλι, που πέρσι αγωνίστηκε στη Βέροια. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται για πρώτη φορά στην ιστορία τους.

Πιθανές συνθέσεις:

Γαλλία (Ντεσάν): Γιορίς, Σανιά, Εβρά, Σακχό, Κοσιελνί, Ματουιντί, Καμπάιγ, Πογκμπά, Βαλμπουενά, Γκρισμάν, Μπενζεμά.

Oνδούρα (Σουάρες): Βαγιαντάρες, Μπεκέλες, Μπερνάντες, Φιγκερόα, Ιζαγκίρε, Ναχάρ, Γαρίδο, Παλάσιος, Εσπινόσα, Μπένγκτσον, Κόστλι.

Διαιτητής: Σάντρο Ρίτσι (Βραζιλία). Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: