Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

«Ανέκδοτο η ΚΑΕ Ολυμπιακός»

Για έλλειψη σοβαρότητας κατηγορεί ο Παναθηναϊκός τον Ολυμπιακό με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι «ερυθρόλευκοι» για τον Βαγγέλη Μάντζαρη! Στις 400.000 ευρώ αυξήθηκε η προσφορά των «πρασίνων»!

«Ανέκδοτο η ΚΑΕ Ολυμπιακός»
Πλέον βγήκε και… επίσημα η αντίδραση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με αφορμή την απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην πρόταση για την απόκτηση του Βαγγέλη Μάντζαρη. «Υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο!», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των «πρασίνων», οι οποίοι ανέβασαν στις 400.000 ευρώ την προσφορά τους για τον Έλληνα γκαρντ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός κινήθηκε σοβαρά, επίσημα και υπεύθυνα σε ό,τι αφορά στο ενδεχόμενο απόκτησης του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Η απάντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μας εξέπληξε με δεδομένο ότι θεωρούσαμε πως έχουμε να απευθυνθούμε σε μια σοβαρή εταιρεία. Μετά τη λάθος εκτίμησή μας -αν και θα έπρεπε να την έχουμε κάνει νωρίτερα με τα non paper και τους "κύκλους" που δημοσιεύτηκαν αβασάνιστα- υποσχόμαστε πως θα αντιμετωπίζουμε την ΚΑΕ Ολυμπιακός όπως ακριβώς επιτάσσει το ύφος της ανακοίνωσής της: ως ανέκδοτο!

Τους καταλαβαίνουμε, όμως, καθώς πρέπει να είναι αρεστοί εκεί που λογοδοτούν χρόνια τώρα! Μια σοβαρή εταιρεία θα έδινε σοβαρή απάντηση (θετική ή αρνητική) ή έστω θα ρωτούσε τον αθλητή αν ενδιαφέρεται.

Μια σοβαρή ΚΑΕ, όπως προαναφέραμε, θα τα έκανε αυτά. Προφανώς, με τη σοβαρότητα δεν συναντήθηκε ποτέ η ΚΑΕ Ολυμπιακός παρά μόνο με την παραλία, όπως φαίνεται κι από το ύφος της ανακοίνωσης. Το ότι χρειάστηκαν δε περίπου 36 ώρες ώστε να αποφασίσουν να βγάλουν μια ανακοίνωση 5-10 λέξεων είναι ενδεικτικό και των ταχύτατων αντανακλαστικών τους. Παρόλα αυτά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανεβάζει την προσφορά της στις 400 χιλιάδες ευρώ
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: