Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

«Εξετάζουμε διάφορες προτάσεις για Αντάλ»

Εξελίξεις σε αρκετά «μέτωπα» αναμένουμε εντός της εβδομάδας στον ΠΑΟΚ, με τον μάνατζερ του Λίβιου Αντάλ να τονίζει ότι και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για τον Ρουμάνο χαφ. Ραντεβού Βρύζα με Κλάους.

«Εξετάζουμε διάφορες προτάσεις για Αντάλ»
Την ώρα που στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονη φημολογία ότι σύντομα θα ανακοινωθούν τρεις μεταγραφές, η υπόθεση του Λίβιου Αντάλ αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» φαίνεται πως εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του Ρουμάνου επιθετικού, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Βασλούι και έχει προταθεί στους Θεσσαλονικείς.

Από την πλευρά του, ο Τραϊάν Γκερχισάν μίλησε για το θέμα του 25χρονου άσου, χωρίς να αποκαλύψει το παραμικρό και τόνισε ότι για τον συγκεκριμένο παίκτη υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται.

«Αυτή τη στιγμή εξετάζουμε με τον παίκτη μου τις διάφορες προτάσεις που υπάρχουν για το μέλλον του. Αυτό που μπορώ να σας πω με βεβαιότητα είναι ότι ο Αντάλ δε θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βασλούι, από την οποία δεν υπάρχει πρόταση για ανανέωση συνεργασίας. Ο παίκτης είναι ελεύθερος και θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα πού θα συνεχίσει την καριέρα του, αφού εξετάσει όλες τις προτάσεις που θα έχει στη διάθεσή του», ανέφερε αρχικά ο μάνατζερ του Αντάλ και όταν ρωτήθηκε επανειλημμένα για τον ΠΑΟΚ, απάντησε:

«Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα αυτή τη στιγμή. Υπάρχει σίγουρα ενδιαφέρον από μία ομάδα του εξωτερικού εκτός από την Ελλάδα. Υπάρχει και Έλληνας ατζέντης του Αντάλ και ίσως εκείνος γνωρίζει πιο πολλά από εμένα για αυτό που με ρωτάτε για τον ΠΑΟΚ».

Ραντεβού με Κλάους

Εκτός από τις προσθήκες υπάρχει και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Στέφανου Αθανασιάδη. Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται υπάρξει συνάντηση του διεθνούς επιθετικού με τον
Ζήση Βρύζα για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επέκτασης της συνεργασίας του με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Από εκεί και πέρα, μέσα στην εβδομάδα ίσως προκύψουν οι πρώτες ανακοινώσεις για τους παίκτες που θα καλύψουν (ορισμένα από τα) υπάρχοντα κενά στο ρόστερ. Η ενίσχυση στην άμυνα είναι δεδομένη, όπως στο κέντρο και στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Επίσης, τον ρόλο τους θα παίξουν και οι εξελίξεις στις υποθέσεις των δανεικών παικτών, αλλά και σε αυτούς που έπαιζαν πέρυσι στην ομάδα, έχουν συμβόλαιο και για τα επόμενα χρόνια, αλλά ο νέος κόουτς δεν είναι σίγουρος για το αν μπορούν να βοηθήσουν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: