Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»

Βαγγέλης Μαρινάκης και Σωκράτης Κόκκαλης έδωσαν το «παρών» στο συνέδριο της Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη με τον νυν πρόεδρο της ΠΑΕ να στέκεται στη σημασία της στήριξής των οπαδών στο πλευρό της ομάδας.

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας»
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ζήτησε τη στήριξή των οπαδών του Ολυμπιακού σε σύντομη ομιλία του στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7 στο οποίο έδωσε το «παρών» μαζί με τον ιστορικό πρόεδρος της ΠΑΕ, Σωκράτη Κόκκαλη.

Όταν οι δύο άνδρες έγιναν οι οπαδοί της ομάδας ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και συνθήματα.

«Καλωσορίζω τον πρωτεργάτη των επιτυχιών και τον ευχαριστούμε για την επιλογή του κ. Μαρινάκη, που συνεχίζει τη δυναστεία του Ολυμπιακού», ήταν τα λόγια του προέδρου του Ερασιτέχνη, Μιχάλη Κουντούρη.

«Υπάρχει κρίση, αλλά θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη ο οποίος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ Ολυμπιακός να κρατήσει χαμηλά τις τιμές στα εισιτήρια διαρκείας…

«Ήδη πέρυσι μειώσαμε τις τιμές των εισιτηρίων και θα μειωθούν ακόμα περισσότερο για τη νέα σεζόν», ανέφερε σχετικά.

Σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα ο κ.Μαρινάκης επανέλαβε ότι τη βεβαιότητά του πως όλα θα πάνε καλά στο ζήτημα της απόκτησης του Πουλίδο και πως υπάρχουν συζητήσεις με τις άλλες περιπτώσεις παικτών που απασχολούν τους Πειραιώτες.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: