Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πολύ ξύλο και λίγο… break! (video)

Ο Ερυθρός Αστέρας «έσπασε» την έδρα της Παρτιζάν για τους τελικούς της σερβικής λίγκας, αλλά... Ξύλο μεταξύ παικτών, εκκένωση του γηπέδου, μέχρι και αποχώρηση από το παρκέ στο... μενού.

Πολύ ξύλο και λίγο… break (video)
Χάος και κωμικοτραγικές καταστάσεις στον πρώτο τελικό της σερβικής λίγκας μεταξύ Παρτιζάν και Ερυθρού Αστέρα. Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 97-88, αλλά αυτό πέρασε σε δεύτερη μοίρα, καθώς ο αγώνας σημαδεύτηκε από άγριο ξύλο μεταξύ παικτών που άρχισε από τους ΝτεΜάρκους Νέλσον (Ερ. Αστέρας) και Νικολά Μιλουτίνοφ (Παρτιζάν) και γενικεύτηκε.

Στο «κόλπο» μπήκαν και οι οπαδοί, με αποτέλεσμα να διακοπεί το παιχνίδι για περισσότερη από μισή ώρα και να διαταχθεί η εκκένωση του γηπέδου. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε τελικά μετά από τρεις ώρες και 20 λεπτά. Έξι παίκτες του Ερυθρού Αστέρα είχαν διψήφιο αριθμό πόντων με κορυφαίο τον Τζένκινς που είχε 16. Ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς είχε 34 πόντους και ο Τζόφρι Λοβέρν πρόσθεσε 26 για τους γηπεδούχους.

Δείτε το άγριο ξύλο μεταξύ των παικτών:



Το παιχνίδι είχε πάρει περίεργη τροπή από νωρίς, καθώς με το σκορ στο 53-61 ο Ντούσκο Βουγιόσεβιτς πήρε την ομάδα του και αποχώρησε από το γήπεδο μετά από ένα επιθετικό φάουλ που καταλογίστηκε σε βάρος της Παρτιζάν. Πάντως οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στο παρκέ μέσα σε λίγα λεπτά και το ματς συνεχίστηκε μέχρι το... ξύλο.

Δείτε το βίντεο:


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: