Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Για τον Σωκράτη και τον Μανωλά ρε γαμώτο!!

Διαβάστε το σχόλιο του Γιώργου Χελάκη στο www.sport-fm.gr για την ήττα της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου από την Κολομβία στο Μουντιάλ 2014.

Για τον Σωκράτη και τον Μανωλά ρε γαμώτο
Απίστευτο και όμως αληθινό.

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Κώστας Μανωλάς ήταν ατομικά από τους κορυφαίους της εθνικής.

Κι όμως έγινε με κορυφαίους τους δύο σέντερ μπακ η Εθνική έχασε από την Κολομβία γιατί την πρόδωσε η αμυντική της λειτουργία.

Επιθετικά η Εθνική ομάδα παρουσιάστηκε καλύτερα από άλλα παιχνίδια της τα οποία έχει κερδίσει. Αυτή τη φορά της γύρισε και η τύχη την πλάτη όπως φάνηκε στο δοκάρι που είχε ο Γκέκας.

Αν εκεί γινόταν το 2-1 πολλά πράγματα θα άλλαζαν στο παιχνίδι. Ο Γκουαρδάδο ταλαιπώρησε τον Χολέμπας σαν να του είχε πει ο Πέκερμαν ότι αυτός είναι το αδύνατο σημείο στην άμυνα της εθνικής ομάδας. Αλλά και να τα φορτώσουμε όλα στον αριστερό διεθνή μπακ είναι άδικο.

Ο Σάντος οφείλει να κοιτάξει την ομάδα συνολικά να αξιοποιήσει το βάθος που έχει το ρόστερ και να παρουσιάσει ένα φρέσκο σύνολο με αμυντική αυτοσυγκέντρωση στο δεύτερο παιχνίδι. Ο Φετφατίζης μπορεί να βοηθήσει επιθετικά εφόσον παίζει στη θέση του δηλαδή δεξιά στην επίθεση ο Κονέ απόδειξε ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας και να κατευθύνει το παιχνίδι της εθνικής.

Ο Μήτρογλου λογικά, στο επόμενο παιχνίδι θα πάρει περισσότερες πρωτοβουλίες και φαντάζομαι ότι θα το σπάσει το ρόδι.

Οι Κολομβιανοί ευνοήθηκαν από το γρήγορο γκολ μας έδωσαν χώρο και κρατώντας την άμυνα τους κοντά στον Οσπίνα δεν άφησαν πεδίο δράσης στον Φάνη Γκέκα.

Ταυτόχρονα τα μπουκαρίσματα του Σαμαρά τελείωναν πάνω στον προτελευταίο αμυντικό και οι φαλτσαριστές σέντρες του Τοροσίδη δεν έβρισκαν στόχο.

Τι ωφελεί τώρα η γκρίνια η μουρμούρα και ο μηδενισμός; Για όλα αυτά θα υπάρχει χώρος και χρόνος όταν η ομάδα επιστρέψει στην Ελλάδα. Τώρα, ακόμα απέναντι στους Γιαπωνέζους οφείλει να αντεπιτεθεί για να παρατείνει την παραμονή της. Περιθώρια υπάρχουν.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: