Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Καρνέζης: «Και το πιο μικρό λάθος κοστίζει»

Στα λάθη που κόστισαν και την χαμένη ευκαιρία της Εθνικής να ξαναμπεί στο παιχνίδι με το δοκάρι του Γκέκα στάθηκε ο Ορέστης Καρνέζης μετά την ήττα από την Κολομβία.

Καρνέζης: «Και το πιο μικρό λάθος κοστίζει»
Δεν έψαξε δικαιολογίες ο Ορέστης Καρνέζης για την ήττα (3-0) της Εθνικής από την Κολομβία, στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

«Ολιγωρήσαμε, δεχτήκαμε εύκολα γκολ και σε τέτοιο επίπεδο και το πιο μικρό λάθος κοστίζει. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε (να σκοράρουμε).

Παρά το 3-0 που είναι βαρύ αποτέλεσμα δεν νομίζω ότι η εικόνα μας ήταν για τρία γκολ. Σε μια κρίσιμη στιγμή είχαμε το δοκάρι, έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Είναι επιτυχία ότι βρισκόμαστε εδώ, αλλά πρέπει να τα δώσουμε όλα στην συνέχεια», ολοκλήρωσε ο διεθνής τερματοφύλακας εν όψει και της αναμέτρησης που έπεται με την Ιαπωνία.


Τοροσίδης: «Πλασματικό το 3-0»
Η ήττα με σκορ 3-0 της Εθνικής ομάδας από την Κολομβία, δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της αναμέτρησης, σύμφωνα με τον Βασίλη Τοροσίδη.

Τοροσίδης: «Πλασματικό το 3-0»
Πλασματικό χαρακτήρισε ο Βασίλης Τοροσίδης το σκορ (3-0) στην ήττα της Εθνικής ομάδας από την Κολομβία, στην πρεμιέρα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Ο διεθνής μπακ κρίνει θετική την εικόνα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, συμπληρώνοντας πως καθοριστικό ρόλο στην ήττα έπαιξε η μεγάλη ευκαιρία του Φάνη Γκέκα.

«Μετά το 5ο λεπτό, δηλαδή το γκολ που δεχθήκαμε, η Κολομβία δεν υπήρχε στο γήπεδο. Μπορεί να χάσαμε 3-0, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη το σκορ είναι πλασματικό. Πιστεύω πως γενικά είχαμε πολύ καλύτερες ευκαιρίες από την Κολομβία. Δεν θέλω να υποβαθμίσω τη νίκη της, γιατί η Κολομβία είναι μία ομάδα με ποιότητα, αλλά για μένα το ματς δεν ήταν για 3-0 σήμερα!», δήλωσε αρχικά ο Βασίλης Τοροσίδης, όπου στη συνέχεια ερωτήθηκε για την επόμενη αναμέτρηση κόντρα στην Ιαπωνία:

«Φυσικά και πιστεύω πως μπορούμε να νικήσουμε στο επόμενο ματς. Σήμερα, η ομάδα έπαιξε καλά κατά τη γνώμη μου. Η κατοχή ήταν υπέρ μας στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και αυτό δεν είναι εύκολο όταν παίζεις κόντρα σε μία τέτοια ομάδα. Γελάω, γιατί στο ημίχρονο πιστεύαμε ότι θα νικούσαμε. Όμως, μετά το 70’ και τη μεγάλη ευκαιρία που χάσαμε, έπεσε η ψυχολογία μας. Είναι να σε θέλει κιόλας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: