Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

«Δεν είναι φαβορί η Αργεντινή»

Μπορεί να είναι η πρώτη συμμετοχή της Βοσνίας ως ανεξάρτητο κράτος σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, ωστόσο ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια τονίζει πως το γεγονός αυτό δεν κάνει φαβορί την Αργεντινή.

«Δεν είναι φαβορί η Αργεντινή»
Με τίποτα δεν θα πρέπει η Αργεντινή να υποτιμήσει την Βοσνία στο πρώτο παιχνίδι της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπως επισήμανε ο Αλεχάνδρο Σαμπέγια.

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» δήλωσε στην «Equipe» πως για τον ίδιο δεν υπάρχει η λέξη «φαβορί» και ότι στις μέρες μας όλο και περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο.

«Δεν μου αρέσει η λέξη “φαβορί”. Την αφήνω στους άλλους», ήταν η τοποθέτηση του 59χρονου προπονητή, για να συμπληρώσει: «Σήμερα όλο και περισσότερες ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο. Όλο και περισσότερο η λέξη “φαβορί” αρχίζει να χάνει την σημασία της. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα πολύ δύσκολο, παίζεις υπό πίεση».

Επιπλέον, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους συμπατριώτες του που ταξίδεψαν στην χώρα του καφέ για να στηρίξουν την εθνική κι έδωσε τον λόγο του πως η Αργεντινή θα δώσει τα πάντα για να πετύχει.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπατριώτες μας που ήρθαν στην Βραζιλία. Εμείς θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Όταν κάποιος φοράει την φανέλα της Αργεντινής, έχει ευθύνη. Θα πρέπει να τιμήσει την φανέλα», ήταν τα λόγια του Σαμπέγια. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: