Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Μονομαχία» Τζένοα-Βερόνα για Καπίνο!!

Στο στόχαστρο των Τζένοα και Βερόνα βρίσκεται ο Στέφανος Καπίνο σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο.

«Μονομαχία» Τζένοα-Βερόνα για Καπίνο
Εξελίξεις θα φέρει κατά πάσα πιθανότητα το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου στον Παναθηναϊκό. Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως πολλοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι έχουν βάλει κάτω από το «μικροσκόπιό» τους τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που αγωνίστηκε για λογαριασμό του «τριφυλλιού» κέρδισε τις εντυπώσεις.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτσιο, δύο ιταλικές ομάδες –και συγκεκριμένα Βερόνα και Τζένοα- ενδέχεται να «μονομαχήσουν» για τον νεαρό Έλληνα τερματοφύλακα που αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Βραζιλία με την Εθνική ομάδα.

Στο δημοσίευμα στην προσωπική του ιστοσελίδα χαρακτηρίζει τον Καπίνο ως έναν γκολκίπερ που θυμίζει τον Τόλντο και προβλέπει μάχη για την απόκτησή του.

Βέβαια, για την ώρα ο Παναθηναϊκός δεν έχει δεχτεί κάποια κρούση και από τη διοίκηση έχει ξεκαθαριστεί πως θα μπει σε συζητήσεις για την παραχώρηση κάποιου βασικού ποδοσφαιριστή μόνο στην περίπτωση που πρόκειται για πολύ μεγάλη πρόταση. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: