Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Είμαστε “μεσαία” ομάδα»

Portugal's Ronaldo reacts during their 2014 World Cup Group G soccer match against the U.S. at the Amazonia arena in Manaus
Και όμως έγινε και αυτό… Για πρώτη φορά ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έβγαλε απογοήτευση στις δηλώσεις του όπου τόνισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ πως η Εθνική της χώρας του θα μπορούσε να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, λέγοντας πως ίσως είναι μια μεσαία ομάδα!
«Μάλλον είμαστε μια μεσαία ομάδα. Θα ήταν ψέμα να πω ότι είμαστε μια κορυφαία ομάδα. Έχουμε πολλούς περιορισμούς, είχαμε τραυματισμούς και τον Πέπε και τον Κοεντράο να είναι τιμωρημένοι. Αυτό μας περιορίζει πολύ. Δεν γίνονται θαύματα. Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα ήμασταν Παγκόσμιοι Πρωταθλητές, πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να ξέρουμε το επίπεδο μας. Δεν είμαι υποκριτής και ποτέ δεν σκέφτηκα ότι μπορούμε να νικήσουμε το τουρνουά», τόνισε αρχικά.
Όσον αφορά το θέμα που έχει δημιουργηθεί με το γόνατο του: «Δεν θέλω να δίνω λόγο για τον εαυτό μου μιλώντας για τα προβλήματα μου, αυτό είναι “νερό κάτω από την γέφυρα’. Κάθε μέρα γράφεται κάτι καινούργιο για το γόνατο μου στις εφημερίδες και για το ένα και για το άλλο. Για αυτό δεν θέλω να δίνω λόγο για μένα. Είμαι εδώ για να βοηθήσω την Εθνική ομάδα, με ψυχή και σώμα»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: