Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Με σύνθετο ρόλο στον Παναθηναϊκό!

Επιβεβαιώνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός η συνεργασία με τον Χενκ Χέρντερ, ο οποίος θα έχει συγκεκριμένο ρόλο στην Ακαδημία, χωρίς ωστόσο η παρουσία του να περιορίζεται στους «μικρούς».

Με σύνθετο ρόλο στον Παναθηναϊκό
Στη συνάντηση κορυφής που είχε πραγματοποιηθεί πριν λίγες μέρες είχε αποσαφηνιστεί πως ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια το πετυχημένο μοντέλο με την προώθηση νέων παικτών από τις Ακαδημίες.

Για να συμβεί αυτό -και να έχει και αποτέλεσμα- οι «πράσινοι» δεν πρέπει να επενδύσουν μόνο σε νεαρούς, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αλλά και σε προπονητές που θα μπορέσουν να πάρουν το καλύτερο δυνατό από αυτούς και θα τους προετοιμάσουν ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις.

Σε αυτό το πλαίσιο κινείται και η έναρξη της συνεργασίας με τον Χενκ Χέρντερ, την οποία αποκάλυψε ο Ολλανδός δημοσιογράφος Σάντερ Μπέρεντς και επιβεβαιώνει η ΠΑΕ.

Ο 47χρονος Χέρντερ ήταν βοηθός του Μάρκο Φαν Μπάστεν στην Χέρενφεν, ενώ τα προηγούμενα χρόνια υπηρέτησε το σύλλογο με διάφορες ιδιότητες. Θεωρείται από τους συμπατριώτες του ειδικός όχι μόνο στην ανάδειξη ταλέντων, αλλά και στη διαμόρφωση προσωπικοτήτων που θα αντέχουν και την πίεση όταν θα κληθούν να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα.

Αυτό που τονίζεται από το «τριφύλλι» είναι πως το έργο του Χέρντερ δεν θα εξαντληθεί στις Ακαδημίες όπου θα εργαστεί στο πλευρό του Γιάννη Σαμαρά. Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η ενασχόλησή του και με τους «μεγάλους», αφού αντίστοιχο διττό ρόλο είχαν την περασμένη σεζόν και οι Ρούτερ και Βος, οι οποίοι βοήθησαν όποτε χρειάστηκε και τα τμήματα υποδομής που αποτελούν τον… προθάλαμο για την «κανονική» ομάδα.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: