Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μετά το Ευρωπαϊκό αποφασίζει ο Βεζένκοφ!

Η τελική απόφαση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, αναφορικά με το μέλλον του, θα γίνει γνωστή μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του, Σάσο.

Μετά το Ευρωπαϊκό αποφασίζει ο Βεζένκοφ
Πίστωση χρόνου ζήτησε από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, για να δώσει την τελική του απάντηση, ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ, όπως αποκάλυψε ο πατέρας του Σάσο με δηλώσεις που έκανε στον Τύπο της Βουλγαρίας. Ο προπονητής της Λουκόιλ Ακαντέμικ τόνισε πως ο γιος του αναμένεται να κάνει γνωστή την απόφαση που αφορά το μέλλον του, μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων που θα γίνει στο Ρέθυμνο (8-20/7).

«Δεν υπάρχει τέτοια προθεσμία. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού (σ.σ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο) και του είπα την απόφασή μας. Αναμφίβολα το ενδιαφέρον τους είναι τιμή για μας, αλλά θέλουμε χρόνο. Όλα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος», δήλωσε στον Τύπο της Βουλγαρίας ο πατέρας του Αλέξανδρου Βεζένκοφ, Σάσο.

Πάντως, από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός έχουν πάψει –τη δεδομένη στιγμή- να ασχολούνται με την περίπτωση του φόργουορντ του Άρη, καθώς ο τελευταίος δεν απάντησε στην προθεσμία που του είχαν δώσει και ίσχυε μέχρι την περασμένη Παρασκευή (20/6).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: