Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

“Ντροπή είναι να ξεχνάς ποιος είσαι”

ar
Ανακοίνωση εξέδωσε το Aris Athens Club όπου παίρνει θέση στα τελευταία γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο στρατόπεδο των “κιτρίνων”.
Αναλυτικά:
Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Ντροπή είναι να ξεχνάς ποιος είσαι. Και εμείς δεν το ξεχνάμε ποτέ. Είμαστε ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Τίποτα λιγότερο. Δεν σημαίνει πολλά πράγματα αυτό.
Λίγα αλλα σημαντικά. Το όνομα, το σήμα, τα χρώματα και η ιστορία της ομάδας μας δεν αλλάζουν και δεν είναι για πούλημα. Απλές κουβέντες χωρίς περιθώρια για παρερμηνείες και δεύτερες αναγνώσεις. Μην προσπαθείτε να μας «φοβήσετε» με απειλές για Γ΄ εθνική και αφανισμό.
Εμείς ειδικά σαν Αθηναίοι Αρειανοί δεν δώσαμε ποτέ σημασία στις νίκες, τις επιτυχίες, την κατηγορία που παίζαμε. Από τα σαλόνια του Μονάχου και της Μαδρίτης μέχρι την τελευταία κουκίδα του χάρτη ήμασταν πάντοτε εκεί. Και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε «όπου παίζει ο Θεός». Όχι όπου παίζει ο «χρυσός»…
Μην προσπαθείτε να μας βάλετε πονηρά ψευτοδιλήμματα του τύπου «αφού δεν θέλετε αυτό προτείνετε κάτι άλλο». Ποτέ δεν ζητήσαμε να συνδιοικήσουμε. Η διοίκηση μας αηδιάζει. Η θέση μας είναι στην κερκίδα και εκεί θα μείνει. Εσείς που με τόσο πάθος ζητήσατε τις καρέκλες θα βρείτε και τις λύσεις. Λύσεις αντρίκειες και παντελονάτες που ταιριάζουν στην εκατοντάχρονη ιστορία του ΑΡΗ. Για λύσεις – τραβεστί ούτε να το σκέφτεστε.
Θα παρακολουθήσουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις εξελίξεις. Υποσχόμαστε ότι όποιος παλέψει για έναν ΑΡΗ τίμιο και καθαρό θα μας έχει δίπλα του. Υποσχομαστε επίσης ότι όποιος προσπαθήσει να παραχαράξει την ιστορία και της αρχές της ομάδας μας θα μας βρει απέναντι του.
ΥΓ Τους θερμούς μας χαιρετισμούς στα αδέρφια μας και σε όλο τον αγωνιζόμενο λαό της Βορειοανατολικής Χαλκιδικής
ARIS ATHΕNS CLUB – SINCE 1984

Δεν υπάρχουν σχόλια: