Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Θα πετύχει στον ΠΑΟΚ ο Γκολάσα»

dd4bb4f510c8273a9dfd17740876e17a_L
O πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού, αλλά και της Μακάμπι Χάιφα, Γιτζάκ Σουμ μίλησε για τον Εγιάλ Γκολάσα και τόνισε πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα καθιερωθεί στον ΠΑΟΚ.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο gazzeta.gr:
«Ο Γκολάσα είναι ένας μέσος που μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμος στον προπονητή του. Μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που του αρέσει να έχει τη μπάλα στα πόδια, να δημιουργεί παιχνίδι και να παίρνει πρωτοβουλίες. Είναι είναι ένας παίκτης με πολλές επιθετικές και οργανωτικές αρετές, νέος, με περιθώρια βελτίωσης».
Όσον αφορά τις αδυναμίες του, ο Σουμ τόνισε: «Δεν είναι τόσο καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, αλλά σε αυτό παίζει ρόλο και η σημαντική λειτουργία της ομάδας. Επίσης τους τελευταίους μήνες δεν έπαιξε πολύ και έτσι δεν έχει παιχνίδια. Επειδή δεν είχε ξεκαθαρίσει το τι θα γίνει με το συμβόλαιό του έμεινε εκτός σε πολλά ματς. Αλλά μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είχε συμφωνήσει με τη Λάτσιο και γενικώς έχει ακουστεί για αρκετές ομάδες. Έχει πολλές δυνατότητες, αλλά πρέπει να δουλέψει και ο ίδιος. Έχει το περιθώριο».
Για το αν μπορεί να καθιερωθεί σε υψηλό επίπεδο, ο Σουμ είπε: «Η Μακάμπι Χάιφα θεωρείται μια μεγάλη ομάδα και έπαιζε εκεί όλο αυτόν τον καιρό, εκτός από το τελευταίο διάστημα. Ο ΠΑΟΚ είναι ένας πολύ καλός σύλλογος και νομίζω ότι αποτελεί πολύ καλή ευκαιρία. Μπορεί να βοηθήσει την ομάδα και να βοηθηθεί και ο ίδιος. Είμαι αισιόδοξος ότι θα πετύχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: