Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Προχωρά για Μποχωρίδη!!

Την ώρα που ακόμη περιμένει την απάντηση του Νικ Καλάθη, ο Παναθηναϊκός προχωρά και για την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη. Τι γίνεται με Βεζένκοφ. Φήμες για Μπάρατς. Ανακοινώνεται ο Λούντζης.

Προχωρά για Μποχωρίδη
Ο Νικ Καλάθης εξακολουθεί να μην έχει αποφασίσει για το μέλλον του. Η ΤΣΣΚΑ και η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ τον θέλουν, όπως και ο Παναθηναϊκός που του έχει κάνει πρόταση 7,5 εκατ. δολαρίων για τριετές συμβόλαιο.

Την ίδια ώρα, πάντως, οι «πράσινοι» δεν μένουν με σταυρωμένα χέρια και προχωρούν για την απόκτηση του Λευτέρη Μποχωρίδη. Η περίπτωση του 20χρονου γκαρντ μοιάζει ανεξάρτητη από αυτή του Καλάθη. Η κίνησή του να αλλάξει μάνατζερ (εκπροσωπείται από τον κ. Λώτσο, που δεν έχει καλές σχέσεις με τον Παναθηναϊκό) λέει πολλά, αλλά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά και ο Άρης. Αυτό θα είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης, καθώς δεν υπάρχει buy out στο συμβόλαιό του.

Όσον αφορά στον συμπαίκτη του στους «κίτρινους», Σάσα Βεζένκοφ, από τη στιγμή που δεν απάντησε εγκαίρως στην πρόταση του Παναθηναϊκού, έχει πάψει να απασχολεί.

Για τη θέση του σέντερ, από τη στιγμή που ο Στεφάν Λάσμε μετακόμισε στην Αναντολού Εφές, δεν υπάρχει για την ώρα κάτι συγκεκριμένο. Κάποιες φήμες έκαναν λόγο πως ο Παναθηναϊκός ίσως ασχοληθεί με τον Κροάτη Στάνκο Μπάρατς (27χρ., 2,17μ.), που αποχωρεί από την τουρκική ομάδα και είχε συνεργαστεί με επιτυχία στη Λαμποράλ Κούτσα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Όλα τα μεταγραφικά ζητήματα θα ξεκαθαρίσουν με την άφιξη του νέου προπονητή την Τρίτη στην Ελλάδα.

Τέλος, σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μιχάλη Λούντζη. Ο 16χρονος γκαρντ, που αγωνιζόταν στον Κρόνο, θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

*Για τρίτη συνεχή χρονιά θα γίνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Καρπενήσι.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: