Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τι μπαλάρα βλέπουμε, ρε μάγκες...!!

«Ντου από Παντού» για το θέαμα που παρακολουθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέχρι και στο Αλγερία - Ν. Κορέα χορτάσαμε γκολάρες...Έχουμε δει τόσα μουντιάλ, όμως αυτό το πράγμα δεν το θυμάμαι ξανά. Να μην έχει συμπληρωθεί καλά, καλά η 2η αγωνιστική, όμως να έχουμε χορτάσει μπάλα. Και γκολ, βέβαια.

Μόνο το 4-2
Εδώ μέχρι και το Αλγερία – Ν. Κορέα που κάποιοι σίγουρα θα βαρέθηκαν να το παρακολουθήσουν, ήταν χάρμα ιδέσθαι. Γκολάρες, θέαμα, φάσεις. Και μόνο το 4-2 φτάνει και περισσεύει.

Με 0-0
Και να ήταν μόνο αυτό το ματς; Εδώ ακόμα και μερικά 0-0 όπως το Βραζιλία – Μεξικό έχουν βγει παιχνιδάρες.

Διαλεχτά
Τι να πρωτοθυμηθώ, λοιπόν; Το Κόστα Ρίκα – Ουρουγουάη 3-1; Το Ιταλία – Αγγλία 2-1; Το Γερμανία – Πορτογαλία 4-0; Το Ολλανδία – Αυστραλία 3-2 και το Ολλανδία – Ισπανία 5-1; Το Ουρουγουάη – Αγγλία 2-1; Το Γερμανία – Γκάνα 2-2; Το 5-2 της Γαλλίας με την Ελβετία; Όλα ένα προς ένα. Διαλεχτά.

Κόλαση
Εδώ, δηλαδή, σε μόλις δυο αγωνιστικές κι έχουμε τόσα πράγματα να θυμόμαστε. Φανταστείτε τι έχει να γίνει από αύριο που σφίγγουν κι άλλο οι καταστάσεις. Με την τελευταία αγωνιστική κι έπειτα με τα νοκ άουτ. Κόλαση.

Ούτε δευτερόλεπτο
Εγώ, λοιπόν, ένα ξέρω. Ότι τόσα πράγματα είχαν ειπωθεί για το μουντιάλ και συνήθως αρνητικά πριν ξεκινήσει η διοργάνωση. Είναι, όμως, από τα παγκόσμια κύπελλα που αξίζει να μην χάσεις ούτε δευτερόλεπτο.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: