Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Φουλάρει για τον Μενσά-Μπονσού ο Ολυμπιακός!!

Ο Ολυμπιακός πήρε... μπρος με τον Όλιβερ Λαφαγέτ και πλέον επικεντρώνεται στην υπόθεση του Ποπς Μενσά-Μπονσού, ο οποίος αποτελεί τον πρώτο στόχο για την ενίσχυση στη θέση «5».
Αποχωρήσεις, συζητήσεις για νέα συμβόλαια, υπογραφές, ανακοινώσεις... Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τον σχεδιασμό της νέας χρονιάς κι έπειτα την απόκτηση του Αμερικανού Όλιβερ Λαφαγέτ (30χρ., G) στρέφει το βλέμμα του στον Βρετανό Ποπς Μενσά-Μπονσού!
Ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ/σέντερ (2,06μ.) συγκεντρώνει όλα όσα στοιχειά αναζητά ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την ενίσχυση της frontline κι ο Ολυμπιακός συζητά μαζί του την πιθανότητα μετακόμισής του στον Πειραιά.
Απ' τον Οκτώβριο του 2013 ο παίκτης αγωνιζόταν με τη φανέλα της τουρκικής Γαλατάσαραϊ και με τις εμφανίσεις τους (8,9π., 6,1ρ., 0,4ασ., 0,4κλ., 0,3κοψ., 1λ. στην TBL & 8,4π., 6,5ρ., 0,5ασ., 0,4κλ., 0,4κοψ., 1λ. στην Ευρωλίγκα) απέδειξε πως έχει αφήσει πίσω του τα προβλήματα τραυματισμών των τελευταίων χρόνων.
Αρκετοί θα τον θυμούνται πολύ καλά κι απ' τη επίσκεψη της Γαλατά στο ΣΕΦ (28/10/13), όπου πρωταγωνίστησε σ' έναν απίστευτο καβγά με τους Μπέγκιτς & Πρίντεζη.
Σε περίπτωση υπογραφής του θα αποτελέσει τον αντι-Σίμονς, ο οποίος εκτός απροόπτου θ' αποτελέσει παρελθόν με αντίθετο προορισμό την επίσης τουρκική Τράμπζονσπορ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: