Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Τζέραρντ: «Είναι ψέμα το ότι αποχωρώ»

Σε διάψευση των φημών που τον ήθελαν να αποχωρεί από την εθνική Αγγλίας, προχώρησε ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο μέσος των «λιονταριών» τόνισε πως οι παίκτες αναλαμβάνουν την ευθύνη για τον αποκλεισμό.

Τζέραρντ: «Είναι ψέμα το ότι αποχωρώ»
Δεν αποχωρεί από την εθνική Αγγλίας ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο έμπειρος μέσος τόνισε πως δεν έχει πάρει ακόμη την τελική του απόφαση και χαρακτήρισε ψευδή τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει καταλήξει στο φινάλε από τα «λιοντάρια».
Τέλος, έδωσε συγχαρητήρια στον κόσμο για την στήριξή του, τονίζοντας πως οι παίκτες αναλαμβάνουν την πλήρη ευθύνη για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Μουντιάλ.

Αναλυτικά:

«Είναι ψέματα όσα γράφτηκαν για την ανακοίνωση της αποχώρησής μου από την εθνική. Ζήτησα από τον προπονητή χρόνο για να το σκεφτώ μέσα στο καλοκαίρι. Είμαι σε κακή κατάσταση και αυτή τη στιγμή θέλω να ηρεμήσω και στη
συνέχεια να πάρω τις αποφάσεις μου. Δεν βιάζομαι.

Αυτή την περίοδο είναι δύσκολο να είσαι παίκτης της Αγγλίας. Όλοι είναι απογοητευμένοι. Ευχαριστώ τον κόσμο για την υποστήριξή του τα δύο τελευταία χρόνια, η οποία ήταν ένας από τους λόγους που είμαστε σήμερα εδώ. Οι παίκτες αναλαμβάνουν όλη την ευθύνη για τις ήττες στα δύο ματς».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: