Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

«Ανακοινώνει Χέρντερ ο Παναθηναϊκός»

Νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό! Ο λόγος για τον Χενκ Χέρντερ, που σύμφωνα με Ολλανδό δημοσιογράφο, ανακοινώνεται τη Δευτέρα από τους «πράσινους» για το πόστο του συντονιστή ακαδημιών.

«Ανακοινώνει Χέρντερ ο Παναθηναϊκός»
Στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό ο Χενκ Χέρντερ. Σύμφωνα με τον Ολλανδό δημοσιογράφο, Σάντερ Μπέρεντς, οι «πράσινοι» ανακοινώνουν τη Δευτέρα τη συμφωνία τους με τον 46χρονο, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του συντονιστή ακαδημιών.

Ο Χέρντερ έχει εξαιρετικό όνομα στην πατρίδα του και από το 2008 εργάζεται στη Χέρενφεν. Από το 2009 έως το 2011 ήταν προπονητής στην ομάδα Κ19, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ήταν βοηθός προπονητή στην πρώτη ομάδα. Με το τέλος της φετινής σεζόν ολοκληρώθηκε η συνεργασία του και το συμβόλαιό του δεν ανανεώθηκε.

Όσον αφορά τον δημοσιογράφο, Σάντερ Μπέρεντς, εργάζεται στην ιστοσελίδα «elfvoetbal.nl» και πέρσι είχε αποκαλύψει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για την περίπτωση του επιθετικού της Ναϊμέγκεν, Γιακ Τάιπ. «Ωραία κίνηση. Αύριο ο Χενκ Χέντερς παρουσιάζεται από τον Παναθηναϊκό. Συντονιστής στην ακαδημία από τη Χέρενφεν», αναφέρει χαρακτηριστικά στο twitter.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: