Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Μεταγραφή «μπαμ» και... αυτόν για αριστερό μπακ!!

Ο Δημοσθένης Καρμοίρης φιλοξενήθηκε την Κυριακή στην καθημερινή εκπομπή του sportdog και εκτός από το Μουντιάλ, σχολίασε και τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Με ονόματα... Ο blogger στα θέματα Ολυμπιακού στον sportdog, Δημοσθένης Καρμοίρης, ήταν καλεσμένος στην καθημερινή εκπομπή μας και απάντησε στα μηνύματα των επισκεπτών μας, τα οποία εκτός από την Εθνική ομάδα και το Μουντιάλ, αφορούσαν φυσικά και τον Ολυμπιακό.
Εκεί λοιπόν υπήρξαν και κάποιες «ειδήσεις», καθώς υπήρξε ενημέρωση για τα μεταγραφικά των Πειραιωτών, τόσο για τις... αφίξεις όσο και για τις αποχωρήσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με όσα μετέφερε ο Δημοσθένης Καρμοίρης στην εκπομπή του sportdog, στον Λιμάνι είναι αποφασισμένοι για τη μεγάλη μεταγραφή, η οποία θα... ταράξει τα νερά. Μάλιστα, τόνισε πως αν τελικά έρθει ο Φινμπόγκασον για την επίθεση, τότε το «μπαμ» από τον Ολυμπιακό θα γίνει για την θέση του αμυντικού χαφ.
Επίσης, ανέφερε πως στον Ολυμπιακό είναι πρόθυμοι να πουλήσουν, είτε τον Μπονγκ είτε τον Χολέμπας (πάντα στα... σωστά χρήματα), και ανέφερε πως πρώτος στόχος για αντικαταστάτης τους (αν και εφόσον φύγουν) θα είναι ο Κώστας Γιαννούλης του Ατρομήτου, ο οποίος αρέσει πολύ στον Μίτσελ.
Ερωτήσεις φυσικά υπήρξαν από τους αναγνώστες και για τον Κώστα Μανωλά, με τον Δημοσθένη Καρμοίρη να μεταφέρει την πληροφορία πως στο Λιμάνι ξεκινούν οι απαιτήσεις τους από τα 12 εκατομμύρια ευρώ. Λογικό το... ταβάνι να είναι τόσο ψηλά, αφού ο Sportdog σας έχει αποκαλύψει πως ο νεαρός στόπερ βρίσκεται (και) στο μπλοκάκι του Ζοζέ Μουρίνιο για την Τσέλσι!
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: