Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ζήκος: «Δουλέψαμε σε καλούς ρυθμούς»

Ικανοποιημένος από τη δουλειά που έγινε στην πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας του Αστ. Τρίπολης για τη νέα σεζόν δήλωσε ο Α. Ζήκος. Τη Δευτέρα γίνεται γνωστός ο αντίπαλος στο Europa L. Ατομικό ο Γκοϊάν.

Ζήκος: «Δουλέψαμε σε καλούς ρυθμούς»
Ένα μίνι απολογισμό, λόγω της ολοκλήρωσης της πρώτης εβδομάδας προπονήσεων έκανε ο Ανδρέας Ζήκος. Ο βοηθός του Στάικου Βεργέτη «έτρεξε» τον Αστέρα Τρίπολης από τη Δευτέρα μέχρι το Σάββατο, διότι ο τεχνικός της ομάδας απουσίασε, καθώς παρακολούθησε σεμινάρια προπονητικής για το δίπλωμα UEFA-Pro.

«Ξεκινήσαμε την πρώτη εβδομάδα, εφαρμόζοντας πιστά το πρόγραμμα προετοιμασίας. Είχαμε μία πολύ καλή προσέγγιση, όσον αφορά την αρχή της προετοιμασίας ακολουθώντας συγκεκριμένο πρόγραμμα, που περιελάμβανε εκτός από τις προπονήσεις, εργομετρικά τεστ και αιματολογικές εξετάσεις.
Τα παιδιά ανταποκρίνονται πάρα πολύ καλά, δουλεύουμε σε πολύ καλούς για την εποχή ρυθμούς και αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Υπάρχει διάθεση να ετοιμαστούμε όσο μπορούμε καλύτερα, ώστε να είμαστε έτοιμοι σε πρώτη φάση για το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι.

Τη δεύτερη εβδομάδα οι ρυθμοί προπόνησης θα ανέβουν, αφού σιγά-σιγά θα ενσωματωθούν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές, ώστε να έχουμε ισορροπία στην προετοιμασία όλου του ρόστερ.

Θα πρέπει επίσης να σας πω, ότι για όλα αυτά υπάρχει καθημερινή ενημέρωση προς τον κ. Βεργέτη, προκειμένου να έχει εικόνα της πορείας της προετοιμασίας στο διάστημα που απουσιάζει
», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όλη η ομάδα πλην του Ντορίν Γκοϊάν είχε ρεπό την Κυριακή. Ο Ρουμάνος στόπερ που είχε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα σήμερα, όπως και το Σάββατο, ώστε να βρεθεί από στο επιθυμητό επίπεδο για να μπορέσει από αρχές της εβδομάδας να ακολουθήσει τους ρυθμούς των υπόλοιπων παικτών.

Στην προπόνηση της Δευτέρας θα δώσουν το «παρών» και οι τελευταίοι αδειούχοι, δηλαδή οι Ουσέρο, Σανκαρέ, Κιτόκο, Νίκο Φερνάντεζ. Το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στη Νιόν της Ελβετίας η κλήρωση του EUROPA LEAGUE και ο Αστέρας θα μάθει τον αντίπαλο του στη δεύτερη φάση του προκριματικού γύρου.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: