Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Χωρίς Γκιστ, λέει; Δεν λέει!!

Υπάρχει φίλος του Παναθηναϊκού που να μην ήθελε την παραμονή του «Air James» στην ομάδα;

Χωρίς Γκιστ, λέει; Δεν λέει!

Ο Τζέιμς Γκιστ ούτως ή άλλως έχει άλλο ένα χρόνο συμβόλαιο (κλειστό διετές) και όχι option out όπως είχαν οι Λάσμε, Μπράμος και Ματσιούλις και παρά το γεγονός ότι δεν ήταν βέβαιη η παραμονή του στην ομάδα εν τέλει θα φορέσει την πράσινη φανέλα για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και αυτό ΕΠΡΕΠΕ να γίνει. Να είναι παρών και στην επόμενη μέρα των «πρασίνων» που θα έχουν έντονο το ελληνικό στοιχείο.
Μετά τον Διαμαντίδη είναι ο πιο κομβικός παίκτης του Παναθηναϊκού. Είναι ο άνθρωπος που όπου σταθεί και όπου βρεθεί (σε παρκέ) βάζει το κορμί του στην φωτιά είτε είναι 100% έτοιμος, είτε όχι ενώ μεταφέρει το πάθος του και στην εξέδρα. Η καθοριστικής σημασίας παρουσία του φάνηκε ιδιαίτερα στους τελικούς των πλέι οφ κόντρα στον Ολυμπιακό και ιδιαίτερα στις δύο ήττες. Στην πρώτη ήττα από τους «ερυθρόλευκους» ήταν απών και στην δεύτερη αν και πάτησε παρκέ ήταν επηρεασμένος από τον τραυματισμό του.
Καλές οι μεταγραφές και οι προσθήκες που θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός, αλλά προσωπικά – και όχι μόνο – η παραμονή του Γκιστ είναι σαν δύο ή τρεις μεταγραφές μαζί. Γιατί; Εχετε δει πολλούς παίκτες στην Ευρώπη να μαρκάρουν από τον αντίπαλο άσσο μέχρι και το σέντερ; Να βγάζουν απίστευτη ενέργεια σε άμυνα και σε επίθεση; Να συνδυάζουν ουσία και θέαμα ταυτόχρονα; Δεν είναι ο παικταράς που θα χαλάσει κόσμο με τις εμφανίσεις του, αν ήταν έτσι θα αγωνιζόταν στο ΝΒΑ, αλλά για τον Παναθηναϊκό αυτά τα δύο χρόνια ήταν άκρως σημαντικός και για αυτό τον λόγο πρέπει να αποτελέσει μαζί με τον Μήτσο τους συνδετικούς κρίκους της επόμενης μέρας.
Υ.Γ.: Οι μεταγραφές του βεληνεκούς Νικ Καλάθη δεν μπορούν να κλείσουν από την μια στιγμή στην άλλη, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει… λαός που τον θέλει. Οπότε χρειάζεται υπομονή γιατί και η τακτική είναι επιβεβλημένη και σε αυτές τις μεταγραφές παίζει πάντα σημαντικό ρόλο. Ποιο θα είναι το φινάλε, θα φανεί σύντομα…
Πηγή:Superbasket.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: