Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Σάμαρης: «Φτιαγμένη για τέτοια ματς»!

Την πίστη πως η Εθνική μπορεί κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού να πετύχει γκολ και να πάρει τη νίκη που ενδεχομένως τη στείλει στους «16» του Μουντιάλ εξέφρασε ο Ανδρέας Σάμαρης.

Σάμαρης: «Φτιαγμένη για τέτοια ματς»!
Για το επερχόμενο παιχνίδι της Εθνικής ομάδας μίλησε ο Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος για την κόντρα με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Ο μέσος του Ολυμπιακού τόνισε πως η «γαλανόλευκη» είναι φτιαγμένη για τέτοιου είδους ματς δίχως αύριο, ενώ πρόσθεσε ότι αποτελεί ύψιστη τιμή για κάθε ποδοσφαιριστή η συμμετοχή σε ένα Μουντιάλ με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.



Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα με τους Αφρικανούς:

«Το να βρίσκεται σε ένα Μουντιάλ είναι ύψιστη τιμή . Είναι μια πολύ μεγάλη διοργάνωση περήφανος για μένα και τους συμπαίκτες. Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία την Τρίτη.

Νικήσαμε αφρικανική ομάδα στο προηγούμενο Μουντιάλ. Είναι τελικός και για τους δύο και η Ελλάδα είναι φτιαγμένη για τέτοια ματς, όπως έγινε και στα μπαράζ. Είναι σαν νοκ άουτ παιχνίδι. Ο χαρακτήρας της Εθνικής θα παίξει ρόλο. Δεν έχουμε συνηθίσει σε τέτοιες συνθήκες. Η ζέστη και η υγρασία μας εμποδίζουν. Θέλουμε να είμαστε καλά οπίσω και να μην δεχτούμε γκολ και μπροστά μπορούμε να πετύχουμε ένα τέρμα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε
».

Για το αν πιστεύει πως μπορεί να γίνει ο «διάδοχος» του Κατσουράνη στην Εθνική:

«Έχω φιλοδοξίες και ζηλεύω με την καλή έννοια την καριέρα του Κώστα και με τις επιτυχίες του τόσο στο εξωτερικό αλλά και με την Εθνική. Έχω πρότυπα και ο Κώστας είναι ένα από αυτά. Προσπαθώ να βρω κι εγώ το μυστικό της επιτυχίας που έχει και αυτός αλλά και άλλα παιδιά».

Για το αν υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο για την περίπτωση που κόντρα στην Ακτή Ελεφαντοστού δεχτούμε πρώτοι γκολ:

«Ο προπονητής ξέρει καλύτερα από όλους. Καλύτερα να κάνετε σε αυτόν την ίδια ερώτηση. Εμείς κάνουμε αυτά που μας λέει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: