Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Συνελήφθη η Χόουπ Σόλο!!

Μια από τις πιο όμορφες παρουσίες στο χώρο του ποδοσφαίρου, η διεθνής με τις ΗΠΑ τερματοφύλακας, Χόουπ Σόλο, συνελήφθη για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας!

Συνελήφθη η Χόουπ Σόλο!
Ενώπιον δικαστή θα βρεθεί τη Δευτέρα η Χόουπ Σόλο, η Αμερικανίδα τερματοφύλακας που μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της.

Η 32χρονη αθλήτρια συνελήφθη στο σπίτι της από αστυνομικούς που κλήθηκαν επειδή οι γείτονες άκουσαν φωνές και ήχους που υποδήλωναν άγριο τσακωμό κατά τη διάρκεια οικογενειακής συγκέντρωσης.

Σύμφωνα με όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, η Σόλο τσακώθηκε άγρια με την αδελφή της αλλά και τον 17χρονο ανιψιό της, με την αστυνομία να αναφέρει πως όλοι οι εμπλεκόμενοι έφεραν στο σώμα τους σημάδια από όσα είχαν προηγηθεί!

Παράλληλα, τονίζουν πως η διεθνής τερματοφύλακας και κάτοχος δύο Ολυμπιακών μεταλλίων (2008, 2012) βρισκόταν υπό την επήρεια ουσιών, υπονοώντας προφανώς χρήση αλκοόλ.

Μάλιστα, στην αναφορά της αστυνομίας τονίζεται πως η Σόλο ήταν εκείνη που ξεκίνησε τον καυγά και αυτός ήταν ο λόγος που οδήγησε τελικά και στη σύλληψή της.

Το περιστατικό συνέβη στο Σιάτλ όπου διαμένει η γκολκίπερ η οποία αγωνίζεται στην ομάδα της πόλης, Seattle Reign FC.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: