Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Ο Ορφανός στον Arena FM!

kwstas+orfanos-610x385
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Ορφανός . Μίλησε μεταξύ άλλων για τις κινήσεις της ΠΑΕ που πρέπει να συμβαδίζουν με την ιστορία του “Δικεφάλου”. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην συμμαχία με τον Παναθηναϊκό, τους Λίνο – Βούκιτς αλλά και την εποχή Μπατατούδη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κώστας Ορφανός:
Για τον τρόπο με τον οποίο ψήφισε ο ΠΑΟΚ:
“Δυστυχώς αυτή η εξέλιξη όπου και να βρίσκεσαι γίνεται άμεσα γνωστή. Η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν ξέρω αν οι κινήσεις μέσα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχουν έναν στόχο. Το να βγαίνουμε στην επίθεση και να κάνουμε έναν αγώνα για να αλλάξουμε κάτι πρέπει να έχουμε μια στρατηγική. Δεν βλέπω μια τέτοια στρατηγική. Ακόμα και να γίνεται αυτό για κάποια επιχειρηματικά συμφέροντα κάποιοι άνθρωποι  που μέσα από την ανακολουθία μας στρατηγικής εκτίθενται. Θυμόμαστε όλοι τον αγώνα που είχε ξεκινήσει πέρυσι ο ΠΑΟΚ με τις ανακοινώσεις και είχα πει τότε μπράβο στον Ζήση που βάζει την υπογραφή του από κάτω. Πάντα από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ όταν βγαίνει μια ανακοίνωση λέμε πως κάποιοι άλλοι τα γράφουνε. Η υπογραφή του Ζήση ήταν πολύ σημαντική για εμένα σε εκείνες τις δύο ανακοινώσεις. Η κατεύθυνση που είχε δοθεί από εκείνες τις ανακοινώσεις δεν έχει συνέχεια δυστυχώς. Δημιουργείται μια εντύπωση ότι εκτίθενται οι άνθρωποι που πάνε και ψηφίζουν, βάζουν την υπογραφή τους, ανεξάρτητα αν αυτό είναι αυτό που τους λέει η έχουν συνεννοηθεί να κάνουν η τους το λέει ο κ. Σαββίδης. Ο ΠΑΟΚ και γενικότερα η ΠΑΕ δεν είναι ιδιοκτησία ενός ανθρώπου που χαράζει πολιτικές και κάποιοι τις εφαρμόζουν. Οι πολιτικές οι οποίες εφαρμόζονται πρέπει να εφαρμόζονται από τους ανθρώπους που έχουν την ευθύνη για την εφαρμογή τους. Τώρα θα μου πει κάποιος πως αν ήμουν εγώ σε αυτή την θέση και μου έλεγε ο κ. Σαββίδης να ψηφίσω τι θα έκανα.
Εγώ θα είχα συμφωνήσει σε μια μίνμουν στρατηγική με έναν συγκεκριμένο στόχο. Αν αλλάζαμε γραμμή πλεύσης επειδή εγώ θα εκτιθόμουν δεν ξέρω τι θα έκανα. Μιλάμε για μια ΠΑΕ όπως του ΠΑΟΚ. Λέγαμε οι παλαιότερα οι πως ο ΠΑΟΚ είναι ένα κίνημα, μια γροθιά στο κατεστημένο, μια ανατροπή και μια επανάσταση. Αυτά ξέρει ο κόσμος. Περπατάω στον δρόμο και με βλέπουν παιδιά 18 χρονών και με χαιρετάνε. Λέω πως με γνωρίζουν αφού δεν με έχουν δει να παίζω ποδόσφαιρο;  Δεν είναι μόνο από τα μέσα που μας προβάλουν. Είναι γιατί κάποιοι τους είπαν πως αυτοί οι άνθρωποι κάνανε κάτι, ξεκίνησαν μια επανάσταση και ένα κίνημα. Είναι κάποια πράγματα που χαρακτηρίζουν μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορούμε να υποχωρούμε και να κάνουμε παραχωρήσεις σε θέσεις που έχουν ξεσηκώσει έναν λαό ολόκληρο που μας πίστευε. Αυτό δεν είναι που πληρώσαμε στον τελικό του κυπέλλου; Συσπειρωθήκαμε να νικήσουμε τον Ολυμπιακό που νομίζαμε πως ήταν ο μόνος αντίπαλος. Αποκλείσαμε τον Ολυμπιακό, εκτονωθήκαμε και βγάλαμε όλη μας την ενέργεια εκεί, παίξαμε με τον Παναθηναϊκό και χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Μειωθήκαμε στα μάτια του κόσμου που μας είχαν πιστέψει. Ήταν όλος αυτός ο κόσμος που είχε πάει στην Αθήνα για να πανηγυρίσει έναν τίτλο που τόσο πολύ ήθελε ο μεγαλομέτοχος”.
Για την σχέση που είχε δημιουργηθεί με τον Παναθηναϊκό:
“Δεν είναι έπαρση αυτό που θα πω. Δυστυχώς δεν μπορεί να υπάρξει φιλία με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό με την έννοια που έγινε με τον Παναθηναϊκό. Οι ομάδες αυτές λειτουργούν ταυτόχρονα με το προσκήνιο και το παρασκήνιο. Θα έπρεπε να ημερώσει κάποιος τον κ. Σαββίδη για τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη παράγκα έγινε με τον Παναθηναϊκό. Η πρώτη μεγάλη παράγκα για χρόνια πολλά έγινε από εκεί. Εκείνοι ήταν οι μέντορες μια διαδικασίας που ήλεγχε γενικότερα τον Ελληνικό αθλητισμό και ειδικότερα το ποδόσφαιρο. Δεν μπορούσε μια λογική που είναι χρόνια στο μυαλό κάποιων ανθρώπων να αλλάξει. Διαβάζω μια δήλωση του Κατσουράνη που λέει πως ένιωσε καλά και έδωσε την ψυχή του. Για τον ΠΑΟΚ είναι θέμα να αλλάξουν νοοτροπία αυτοί που διοικούν την ομάδα. Μόνο τότε μπορεί να αλλάξει και η νοοτροπία μέσα στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές. Αυτό αν κανείς το αποκρυπτογραφήσει θα καταλάβει. Δεν μπορεί όταν έχει φωλιάσει μέσα στους παράγοντες του Παναθηναϊκού ο άλλος τρόπος με τον οποίο λειτουργεί κανείς για να ελέγξει το ποδόσφαιρο η εν πάση περιπτώσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα μπορεί από αυτό, να αλλάξει επειδή κάποιος νομίζει πως αυτό θα γίνει αν θα βγούμε μαζί στο γήπεδο η αν θα κάνουμε κοινές δηλώσεις. Όπου βρεθεί και όπου το συμφέρον του είναι εναντίον του δικού σου συμφέροντος, θα σε χτυπήσει. Το είδαμε αυτό και στην ψηφοφορία με τους τρεις βαθμούς. Αυτό ήταν δεδομένο πως θα συνέβαινε για εμάς τους παλιούς. Δυστυχώς δικαιωθήκαμε αν και δεν θέλαμε. Δεν θέλαμε να δούμε έναν Παναθηναϊκό που ξεκίνησε με χαμηλούς τόνους δήθεν να δημιουργήσει ομάδα, να μας πάρει το κύπελλο και την δεύτερη θέση άσχετα αν έγινε με την αφαίρεση των τριών βαθμών. Η ουσία είναι και το αποτέλεσμα πως από αυτά που στοχεύσαμε πέρυσι δεν πήραμε τίποτα”.
Για την περίπτωση να μην ενημερώνει κανείς τον Ιβάν Σαββίδη επειδή όλοι είναι έμμισθοι:
“Θέλω να πω την δική μου άποψη. Όταν αγαπάω κάποιον του λέω την αλήθεια. Αλλιώς δεν θα τον βοηθήσω και θα κάνει λάθη. Οι άνθρωποι που έχουν συμφέρον και δεν είναι αθέμιτο σε επαγγελματικούς καιρούς, τότε θα πρέπει αυτοί περισσότερο να ενδιαφέρονται να του πούνε την αλήθεια. Αν του πούνε την αλήθεια και ο μεγαλομέτοχος έχει διαφορετική άποψη τουλάχιστον θα έχουν ήρεμη την αντίληψη τους.  Δεν φτάνω στο ακραίο, αν δε μπορούν να το αντέξουν να φύγουν και να διαχωριστούν. Υπάρχει μια δυσκολία επικοινωνίας με τον κ. Σαββίδη γενικότερα. Είμαστε στο περιβάλλον του ΠΑΟΚ και ακούμε κάποια πράγματα για το πώς λειτουργούν. Η δυσκολία του να πούνε κάποιοι κάποια πράγματα ίσως να δημιουργεί αυτό το πρόβλημα. Αν ο ίδιος αποφασίσει να παίξει σε άλλα επίπεδα πολύ υψηλά και δεν τον ενδιαφέρει να μάθει για την ιστορία του ΠΑΟΚ και όλες τις πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να εκτιμήσει και να χαράξει μια γραμμή αν ο ίδιος την χαράζει τελικά, τότε νομίζω πως θα βρεθεί στην δυσάρεστη θέση να το πληρώσει. Εύχομαι να το πληρώνει μόνο οικονομικά και όχι με άλλα πράγματα  όπως η διάθεση του να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ, την διάθεση του να ασχοληθεί με τις επιχειρήσεις και γενικά να βρίσκεται στην Ελλάδα”.
Για το αν ο ΠΑΟΚ συναίνεσε με σκοπό να λυθούν θέματα όπως η ρύθμιση των χρεών και της Θέρμης:
“Για να μην αδικούμε, αν υπήρχε ένας συνομιλητής από την δική μας πλευρά, θα μπορούσε να πει “εμείς παιδιά απλά μεταφέραμε τις ευθύνες στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και εφόσον μας προτείνεται κάτι ότι συμβεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα πούμε πως εσείς το οργανώσατε όλο αυτό”. Δεν το πιστεύω όμως πολύ αυτό. Θα είμαστε εδώ και θα δούμε για πιο λόγο έγινε. Θα δούμε για ποιο λόγο έγινε όλο αυτό.  Κάποια στιγμή θα βγουν όλα στο προσκήνιο και θα ξέρουμε γιατί παίρνονται αυτές οι αποφάσεις. Απλά πρέπει να μην είναι αργά για τον ΠΑΟΚ, γιατί για εμάς μας ενδιαφέρει ο ΠΑΟΚ και επειδή ένας κόσμος ολόκληρος έχει πιστέψει σε αυτό που ξεκίνησε με τον κ. Σαββίδη. Σίγουρα ο κ. Σαββίδης ήρθε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση και βοήθησε με τα χρήματα που έβαλε αλλά από εκεί και πέρα πρέπει οι να μην απογοητεύσουμε τον κόσμο στο μέλλον. Τότε δυστυχώς θα είναι χειρότερο. Το να βρίσκεσαι σε μια θέση όπως είναι ο Άρης και ας με συγχωρέσουν οι συμπολίτες, όπου δεν πιστεύεις ότι μπορεί να συμβεί τίποτα στην ομάδα δεν έχεις καμία τύχη. Όταν βρίσκεσαι όμως εδώ που είναι ο ΠΑΟΚ η απογοήτευση είναι σαν να πέφτεις από τον Λευκό Πύργο κάτω. Αυτό είναι το πρόβλημα και οι άνθρωποι στην ΠΑΕ πρέπει το επικοινωνιακό σε σχέση με το πώς θα οδηγήσουν τον κόσμο σε ρεαλιστικά σενάρια και όχι με φρούδες ελπίδες είναι εξαιρετικά σημαντικό εγώ θα έλεγα πιο σημαντικό και από την αγωνιστική πορεία της ομάδας”.
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη:
“Εκτός από αυτά που παρακολουθούμε από τα ΜΜΕ είχα την ευκαιρία να πριν λίγες μέρες να βρεθώ και να μιλήσω μαζί του από κοντά. Είναι πάρα πολύ ώριμος, πιο πολύ από ποτέ. Δεν λέω πως δεν μπορεί να εμφανίσει τις εκρήξεις που είχε. Η μακρά παρουσία του στα αγωνιστικά πράγματα και στα πράγματα του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ ώριμος και οι αποφάσεις του θα γίνονται κάτω από αυτό το χρίσμα. Σε θέματα πειθαρχίας ήταν πάντα ξεκάθαρος και ήξερες τι ήθελε. Αυτό που πολλές φορές του καταλόγιζαν πως έχει πρόβλημα με μεγάλα ονόματα είναι ένα παραμυθάκι και δεν έχει καμία υπόσταση. Όταν ένας ποδοσφαιριστής ήταν μέσα στο γήπεδο ο αρχηγός η ο ηγέτης δεν είχε κανένα πρόβλημα αν λεγόταν Μαραγκός, Δελικάρης η Φρατζέσκος. Τον ενδιέφερε όμως η αγωνιστική παρουσία. Από την στιγμή που μέσα στο γήπεδο ο ποδοσφαιριστής ήταν εντάξει δεν τον ενδιαφέρει μόνο η προσφορά του στην ομάδα.  Νομίζω πως αυτό το κομμάτι ήταν ένας μύθος και μακάρι να του φέρουν μεγάλους ποδοσφαιριστές όχι σε όνομα αλλά σε προσφορά μέσα στο γήπεδο. Νομίζω πως ο Άγγελος με κάποια εργαλεία που χρειάζεται η ομάδα για να λειτουργήσει, σίγουρα θα κάνει καλή ομάδα. Ανάλογα τα εργαλεία που θα του φέρουν θα συζητάμε για το αν θα κάνει μια μεγάλη ομάδα η απλά μια καλή που θα πρωταγωνιστεί στο Ελληνικό πρωτάθλημα. Στο τέλος, τρεις ομάδες υπάρχουν, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός. Αν είσαι τρίτος στους τρεις δεν κάνεις κάτι”.
Για τα λεφτά που “πέταξε” ο Ιβάν Σαββίδης:
” Οι επιλογές για τους ανθρώπους που επέλεξαν τους παίκτες ήταν δικές του. Δεν ξέρω πως λειτουργούσε η ΠΑΕ αλλά αν πούμε πως ο κ. Τσιτσιακόφ ήταν υπεύθυνος των μεταγραφών ή των οικονομικών, ήταν επιλογή δική του. Από την απομάκρυνση του κ. Τσιτσιακόφ φαίνεται πως έκανε λάθος και πληρώνει επιλογές δικές του. Από την άλλη πλευρά βέβαια, έναν παίκτη που λες πως τον θες στην ομάδα του όπως ο Λίνο που ήταν δύο συνεχόμενα χρόνια mvp, δεν τον μειώνεις μειώνοντας τις αποδοχές του των 200.000 χιλ. ευρώ που για την Ευρώπη είναι το μικρότερο νούμερο όχι για έναν καλό παίκτη αλλά για έναν ποδοσφαιριστή που συμπληρώνει το ρόστερ. Τοβ  φωνάζεις και του λες πως είναι 37 χρονών, θέλεις να κάνεις ένα κόψιμο και πως του δίνεις αυτά τα λεφτά. Αν όμως δεν τα θέλει αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει κάποια πρόταση ανανέωσης. Αυτή την στιγμή να υπάρχουν σίριαλ Λίνο για 50.000 – 60.000 χιλ. ευρώ όταν έχουν ξοδευτεί 25.000.000 εκκ. ευρώ  εμένα με προκαλεί και σαν ποδοσφαιριστή αλλά και σαν άνθρωπο που πέρασα από τα διοικητικά πόστα. Η θα ανταμείψεις έναν ποδοσφαιριστή που είναι 37 χρονών και θέλεις να κάτσει στον πάγκο για να παίξει σε 10-20 παιχνίδια με ένα ποσό έστω των 50.000-80.000 χιλιάδων περισσότερων από όσο αυτός ζητάει ή δεν θα τον μειώσω απέναντι στον κόσμο. Ο Λίνο με ψηφοφορίες του κόσμου ήταν mvp τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα επικοινωνιακό λάθος. Λες πως ξόδεψες τόσα λεφτά και μετά για ένα μικρό ποσό μειώνεις ότι καλύτερο έχεις τα τελευταία δύο χρόνια. Ο προπονητής είπε τον θέλω είτε είναι βασική επιλογή είτε ως αναπληρωματικό για 30-40 παιχνίδια. Μπορεί να τον λέμε τελειωμένο αλλά ένας ποδοσφαιριστής που παίζει 40 παιχνίδια δεν είναι καθόλου τελειωμένος. Εφόσον θα τον χρησιμοποιήσει ο προπονητής δεν το μειώνω αφού με έκανε περήφανο τα προηγούμενα χρόνια. Ο κόσμος ήταν που φώναζε το όνομα του Λίνο. Γιατί να τον μειώσω, για να φανεί πως είμαι ισχυρός ως διοίκηση; Κανέναν δεν πείθει πως αυτό το ποσό των 80.000 είναι σημαντικό για τον Ιβάν Σαββίδη όταν ξόδεψε 25.000.000 εκκ. ευρώ. Δεν σημαίνει αυτό βέβαια πως πρέπει να μοιράζει λεφτά αλλά η διαφορά αυτή δεν είναι μεγάλη. Είναι ένα νούμερο που είναι πολύ μικρό νούμερο για το μπάτζετ του ΠΑΟΚ. Του ξεκαθαρίζεις και λες πως δεν είναι στα πλάνα σου η το κλείνεις το θέμα με κάποιον τρόπο”.
Για το θέμα του Βούκιτς:
” Το θέμα του Βούκιτς είναι εντελώς διαφορετικό. Το έχει αναλάβει ο κ. Σαββίδης και να νούμερα που συζητήθηκαν είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Πέρυσι δεν ήταν παρά ελάχιστες περιπτώσεις βασικός. Ήταν μια χρήσιμη επιλογή από τον πάγκο και κυρίως στην Τούμπα. Στον Λίνο όμως στηρίχθηκε η ομάδα. Η τοποθέτηση μου είναι η ίδια. Αυτούς τους παίκτες τους φωνάζεις και η τα βρίσκεις τους ή τους λες να φύγουν. Δεν κρατάς ανοιχτή την πόρτα για να τους αναγκάσεις να ρίξουν τα μούτρα τους και να πέσουν 50.000 χιλ ευρώ”.
Για το γεγονός πως είχαν χαθεί λεφτά επί Μπατατούδη αλλά και τώρα:
” Πρέπει να ξεχωρίσω δύο περιόδους. Υπήρχε μια περίοδος που βρισκόμουν εγώ και μια που δεν βρισκόμουν με Μπατατούδη. Την εποχή που βρισκόμουν εγώ με εξαίρεση την μεταγραφή του Ζήση Βρύζα που ήταν προσωπική επιλογή του προέδρου στα χρήματα τα οποία δόθηκαν, επειδή είχε μια προσωπική σχέση με τον κ. Πανόπουλο, έπαιζαν τένις μαζί και είχαν συμφωνήσει σε ένα νούμερο. Εγώ είχα διαφωνήσει κάθετα αλλά δεν είχα κάτι παραπάνω να κάνω. Δεν είχε δώσει λεφτά από τον ΠΑΟΚ αλλά από έξω. Τώρα έχει περάσει καιρός και έχει παραγραφεί το αδίκημα. Έδωσε μαύρα χρήματα για την μεταγραφή του Βρύζα. Με εξαίρεση εκείνη την κίνηση και μια άλλη που ήταν προσωπική του επιλογή, όσο ήμουν εγώ ο προϋπολογισμός του ΠΑΟΚ ήταν ισοσκελισμένος μέσα από τα έσοδα. Είχε βάλει χρήματα για την αγορά, για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου αλλά ο προϋπολογισμός ήταν ισοσκελισμένος. Ο πανηγυρισμός μου στην κλήρωση με την Άρσεναλ αυτόν τον σκοπό είχε. Παίζοντας με την Άρσεναλ θα ισοσκελίζαμε ένα έλλειμμα που θα είχαμε με τον προϋπολογισμό. Αυτό είχα πει πως δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Τελικά περάσαμε. Δεν ζητούσα ποτέ λεφτά από τον κ. Μπατατούδη. Τότε ήταν μαζί και ο κ. Καλαφάτης. Η άλλη μεταγραφή ήταν για τον Κώστα Φραντζέσκο. Είχε σχέση με τον Βαρδινογιάννη τότε και έκανε μια συμφωνία. Εκείνο το διάστημα θυμάμαι πάρα πολύ χαρακτηριστικά πως είχε πάρει τον ΠΑΟΚ με ένα μετοχικό κεφάλαιο στα 500 εκατομμύρια και με την αύξηση το έφτασε στα 700. Αυτό ήταν το θέμα στο διάστημα που ήμουν εγώ. Όταν έφυγα εγώ έγιναν κινήσεις μεταγραφικές με πολύ μεγάλα νούμερα, ενάμιση και δύο δισεκατομμύρια, παίκτες από την Κύπρο, παίκτες που ζητούσαν λεφτά και ξανά ανέβαινε η τιμή τους. Πληρώθηκαν επειδή ακριβώς ο κ. Μπατατούδης αναγκάστηκε να φτάσει εξαιτίας κάποιων στο σημείο να βγαίνει ο ίδιος μπροστά και να διαπραγματεύεται.  Όσο ήμουν εγώ είχαμε επιχειρήματα να κρατήσουμε τις μεταγραφές σε λογικά πλαίσια. Όταν έφυγα εγώ ξέφυγε το πράγμα και φτάσαμε να έχουμε πέντε δισεκατομμύρια μετοχικό κεφάλαιο. Αυτό το ποσό δεν ήταν υλοποιήσιμο γιατί ο κ. Μπατατούδης ποτέ δεν τα πήρε και ούτε και θα μπορούσε να τα πάρει σε μια πιθανή πώληση της ομάδας. Οι πωλήσεις συνήθως γίνονται όταν υπάρχουν προβλήματα, ο μεγαλομέτοχος δεν έχει λεφτά, πιέζει ο κόσμος και ποτέ όταν η ομάδα βρίσκεται σε υψηλό σημείο. Ακόμα και στην Ευρώπη δεν μπορεί να πουληθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μπαρτσελόνα ή  η Ρεάλ Μαδρίτης αν δεν συντρέχει κάποιος λόγος ιδιαίτερος. Άρα ήταν λεφτά χαμένα, δημιουργήθηκαν προβλήματα στην ρευστότητα του κ. Μπατατούδη και δημιουργήθηκαν και χρέη στην ομάδα”.
Για το αν χρέωσε ο Μπάγεβιτς τον Μπατατούδη:
” Δεν το λέω αυτό σε καμία περίπτωση. Απλά μετά που ήταν προπονητής ήταν και ο Άγγελος Αναστασιάδης. Όμως δεν ευθυνόταν ο προπονητής που παίρνανε προπονητή παραπάνω από όσο αξίζανε. Ξέφυγε η πορεία και φτάσαμε στην εποχή Γούμενου. Ο κ. Σαββίδης είναι πολύ μεγαλύτερο μέγεθος όμως αυτό δεν μου λέει τίποτα. Πρέπει να βλέπει το μέλλον σοβαρά και επενδυτικά. Θέλουμε ο κ. Σαββίδης να μην χάνει χρήματα. Με δικά του χρήματα θα μπορεί να στηρίξει τα χρέη. Το μεγαλομέτοχο τον θες όταν χρειάζεται η ομάδα να βάζει. Όχι να δίνει κάθε χρόνο. Αλλιώς δεν θα πήγαινε κανείς σε ομάδα. Αυτό θέλει ο κόσμος, να γίνει ο ΠΑΟΚ δυνατός, να έχει έσοδα, να πουλήσει εισιτήρια, να έχει χορηγούς και να μπορεί να κάνει μπάτζετ ισχυρά. Όπως ο Ολυμπιακός κάνει προϋπολογισμούς 50.000.000 – 60.000.000 εκκ. ευρώ χωρίς να βάζει ο κ. Μαρινάκης, το ίδιο να κάνει και ο ΠΑΟΚ”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: