Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Δεν τον σεβάστηκαν…!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για την πιο προσεκτική στάση που έπρεπε να κρατήσουν στον Παναθηναϊκό, σχετικά με την υπόθεση του Γιώργου Καραγκούνη.

Δεν τον σεβάστηκαν…
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού είναι αρνητική στην επιστροφή του Γιώργου Καραγκούνη. Δικαίωμά τους. Όταν μιλάμε για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού, μιλάμε για τον Γιάννη Αλαφούζο. Δικαίωμά του λοιπόν.

Κανένας δεν μπορεί να τον υποχρεώσει να φέρει πίσω έναν από τους παίκτες σημαία για το τριφύλλι. Για ποιο λόγο όμως να σέρνεται έτσι ένα θέμα για τόσο καιρό. Τώρα ξαφνικά αποφάσισε ο πρόεδρος ότι δεν γουστάρει τον Καραγκούνη; Μάλλον όχι.

Απλά ο Γιάννης Αναστασίου και ο Νίκος Νταμπίζας (κυρίως αυτός) πίστευαν ότι θα μπορούσαν με τον καιρό να αλλάξουν τη γνώμη του Αλαφούζου. Ενδεχομένως πόνταραν σε μια καλή παρουσία του αρχηγού στα γήπεδα της Βραζιλίας. Κι έτσι να είναι, ο Καραγκούνης άξιζε μεγαλύτερο σεβασμό και καθαρές συζητήσεις. Δεν φαίνεται να συνέβη ούτε το ένα, ούτε το άλλο…

Για τον «τυπάρα» και την προσφορά του στον Παναθηναϊκό έχουν γραφτεί τα πάντα. Αυτοί που τώρα σε κάθε επίπεδο διαχειρίζονται τις τύχες του τριφυλλιού, έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί απέναντι σε πρόσωπα που ενσαρκώνουν την ιστορία του συλλόγου μέσα στα γήπεδα. Τέτοια περίπτωση είναι ο Γιώργος Καραγκούνης.

Όσοι με τη θέλησή τους, ή από επιπολαιότητα του επεφύλαξαν τέτοια συμπεριφορά, είναι σαν να αγνοούν ένα κομμάτι της αγωνιστικής ιστορίας του τριφυλλιού. Μέγα σφάλμα. Ο Καραγκούνης θα εξακολουθεί να συμβολίζει ένα κομμάτι της ιστορίας του Παναθηναϊκού. Όσοι του επιφύλαξαν τέτοια μεταχείριση, τι ακριβώς θα συμβολίζουν σε λίγα χρόνια;Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: