Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Φτάνει πια με τους πρώην…»

moustakidismpampis
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΑΡΗ, Μπάμπης Μουστακίδης, μίλησε στον Arena FM 89,4 για τα ποδοσφαιρικά θέματα των «κιτρίνων». Ξέσπασε για τους πρώην προέδρους της ομάδας οι οποίες έβαζαν πάνω από όλα το προσωπικό τους συμφέρον.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον Arena FM 89,4:
«Τίποτα δεν πάει καλά για τον Άρη, αυτοί που έχουν αναλάβει τις τύχες της ομάδας, κάπου έχουν μπερδέψει τα πράγματα και αντί να πηγαίνουμε προς τα καλύτερο, πάμε προς το χειρότερο. Ο προγραμματισμός των τελευταίων ετών ήταν πρόχειρος και τώρα βλέπουμε και τα αποτελέσματα».
Για τον Παναγιώτη τον Στεφανίδη: «Και ο Ηλιάδης είχε υποσχεθεί πολλά αλλά δεν έκανε τίποτα. Με τις ευχές δεν γίνονται οι ομάδες, θα περιμένουμε να δούμε τα θα γίνει και θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας. Τα τελευταία χρόνια δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και αξιοπιστία απέναντι σε αυτούς που αναλαμβάνουν τις τύχες της ομάδας. Και όλα αυτά τα λέμε βάση αποτελεσμάτων, γιατί στις υποσχέσεις είναι όλοι πολύ καλοί».
Για το σενάριο της Γ΄ Εθνικής: «Σε οποιαδήποτε κατηγορία και να παίξει τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Το σενάριο της Γ’ δεν το θέλει κανείς γιατί είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί, αλλά ξεκινάει από μια άλλη βάση, κάθαρσης εξυγίανσης κτλ. Αλλά και εκεί δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Μπαίνοντας σε οποιαδήποτε κατηγορία πρέπει να σκεφτούμε και να ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε πράγματα τα οποία δεν τα περιμέναμε, γιατί αυτές οι κατηγορίες έχουνε πράγματα τα οποία δεν τα έχεις ζήσει και σίγουρα δεν είσαι προετοιμασμένος να τα αντιμετωπίσεις. Η μόνη λύση στον Άρη είναι να έρθει ένας άνθρωπος να βάλει τα λεφτά.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα μια δυναμική λύση για την Β’Εθνική, αλλά με ένας άνθρωπο που θα έμπαινε σωστά, με οικονομική δύναμη. Αλλά αυτό το πράγμα δεν υπάρχει στον Άρη. Μς 200 και 300 ψήφους δεν μπορείς να αναλαμβάνεις τις τύχες μια ομάδας. Δεν μπορούν να αποφασίσουν μονίμως 200 και 300 άτομα».
Για τον Νίκο Γκάλη και την πρόταση να γίνει μπροστάρης: « Καλό ακούγεται αλλά απλά θα επουλώσεις κάποιες πληγές, τα προβλήματα που θα βγαίνουν στην πορεία θα είναι πολλά και δύσκολα. Δεν θέλω να φθαρεί και αυτό το κεφάλαιο.
Για την προσφυγή του Σούλη Παπαδόπουλου: «Δεν θέλουν να εκβιάσουν αλλά να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους, μην κάνοντας προσφυγή τα χάνεις αυτά τα λεφτά. Δεν θέλουν να κάνουν κακό στον σύλλογο απλά θέλουν να εξασφαλίσουν τα δεδουλευμένα».
Για τους πρώην προέδρους: «Πρέπει να σταματήσουν όλοι να ενδιαφέρονται για το προσωπικό τους συμφέρον. Τα ίδια και τα ίδια, όλοι αυτοί που… θάψανε αυτή την ομάδα δεν μπορεί να είναι μπροστάρηδες. Ας αφήσουν και κανέναν άλλον να κάνει την προσπάθεια του. Βαρεθήκαμε πια να μαλώνει ο ένας με τον άλλον για την καρέκλα. Αυτή δεν είναι καρέκλα, την έχουν κάνει σκαμπό! Δεν τους ενδιαφέρει καν ο Άρης…».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: