Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Και τώρα οι ανακοινώσεις!!

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Παναγιώτης Στεφανίδης μετά από δύο ημέρες στην Αθήνα όπου είχε κρίσιμες επαφές, με στόχο τα έσοδα και συνολικά την προοπτική να αγωνιστεί ο Αρης στη Football League.

Και τώρα οι ανακοινώσεις
Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε ο Παναγιώτης Στεφανίδης μετά από δύο ημέρες στην Αθήνα όπου είχε κρίσιμες επαφές, που στόχο είχαν τα έσοδα και συνολικά την προοπτική να αγωνιστεί ο Αρης στη Football League.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κατά την παρουσία του στην πρωτεύουσα είχε σειρά επαφών που αφορούσαν από το κλείσιμο χορηγιών, μέχρι τη διευθέτηση εκκρεμοτήτων με πρώην αλλά και νυν ποδοσφαιριστές, ενώ έγινε προσπάθεια να προχωρήσει και το θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Σύμφωνα με το περιβάλλον του προέδρου, οι επαφές κύλησαν σε πολύ καλό επίπεδο και στις περισσότερες των περιπτώσεων έγιναν σημαντικά βήματα προόδου και με την επιστροφή του θα αρχίσουν να ανακοινώνονται τα αποτελέσματά τους, τουλάχιστον εκείνα που βρίσκονται σε τελικό στάδιο.

Συναντήσεις με τους... τέσσερις
Τελικά, σήμερα θα πραγματοποιηθούν οι συναντήσεις με τους Σουνά, Σταυρόπουλο, Γιαννίτση και Ψυχογιό.

Στόχος της διοίκησης είναι να επιτευχθούν άμεσα συμφωνίες με παίκτες τους οποίους υπολογίζει ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, προκειμένου να υλοποιηθεί ο αρχικός σχεδιασμός και να λυθούν τα χέρια του προπονητή.

Πέραν των τεσσάρων παικτών, ο Στεφανίδης θα επιδιώξει να συναντηθεί σήμερα και με τον Νίκο Αγγελούδη, σε μια τελευταία προσπάθεια για να παραμείνει στην ομάδα, βελτιώνοντας ίσως την αρχική πρόταση που δεν ικανοποίησε τον 23χρονο επιθετικό.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: