Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Τα λένε και με τον Δέλλα!!

Λεπτομερώς ενημέρωσε τον Μπάγεβιτς για τα μεταγραφικά ζητήματα ο Μιλοβανοβιτς, στην πολύωρη συνάντηση που είχαν, ενώ σήμερα θα υπάρξει συνάντηση και με τον Δέλλα. Πάει για επιθετικό, εξτρέμ η ΑΕΚ.

Τα λένε και με τον Δέλλα
Με κάθε λεπτομέρεια για το που βρίσκονται τα μεταγραφικά ενημέρωσε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς τον Ντούσαν Μπάγεβιτς την Πέμπτη.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ επέστρεψε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα και το πρωί συναντήθηκε με τον εκτελεστικό διευθυντή της Ένωσης στα Σπάτα, κάνοντας μια πρώτη κουβέντα για όλα τα ανοιχτά μέτωπα. Οι δυο τους πάντως ήταν επικοινώνησαν αρκετές φορές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Ο Μιλοβάνοβιτς είχε επαφή με τους μεταγραφικούς στόχους όλες αυτές τις ημέρες, ενώ προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ και ενός επιθετικού που θα μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού τους για σήμερα και στη συνάντηση που θα έχουν θα δώσει το «παρών» όπως και ο Τραΐανός Δέλλας, ο οποίος επιστρέφει από τη Ρόδο, όπου βρέθηκε για α σεμινάρια UEFA Pro. Δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η παρουσία του 38χρονου τεχνικό στη σύσκεψη, διότι μπορεί να είναι στην Αθήνα το βράδυ και να μην προλάβει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: