Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Προσφυγή και ο Ηρακλής!!

Ένας ακόμη πολύ σημαντικός «βραχνάς» έρχεται να προστεθεί στους ήδη υπάρχοντες για την ΠΑΕ Άρης. Μετά τον Σούλη Παπαδόπουλο που κοινοποίησε το πρωί την προσφυγή, τον ίδιο ακριβώς δρόμο ακολουθεί από αύριο και ο Ανδρέας Ηρακλής, αφού διαπίστωσε πως δεν υπάρχει πρόθεση από πλευράς «κίτρινων» να επικοινωνήσουν μαζί του και να βρουν μια λύση στο θέμα.

Ο 25χρονος αμυντικός περίμενε μέχρι και σήμερα, πως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης (με αφορμή την επίσκεψή του στην Αθήνα), θα επικοινωνούσε και μαζί του, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Έτσι, έδωσε εντολή στον δικηγόρο του να προχωρήσει στην κατάθεση προσφυγής, προκειμένου αφενός να διασφαλίσει τα δεδουλευμένα, αφετέρου να μείνει και τυπικά ελεύθερος, μιας και ούτως ή άλλως, δεν υπήρχε πρόθεση (από πλευράς «κίτρινων») να συνεχιστεί η συνεργασία.

Όπως και ο Σούλης Παπαδόπουλος πάντως, είναι από την άλλη διατεθειμένος να προχωρήσει σε οποιονδήποτε διακανονισμό χωρίς να χρειαστεί οι δύο πλευρές, να φτάσουν στα άκρα και εν προκειμένω στα δικαστήρια, τα οποία είναι προφανές ότι θα δικαιώσουν τον ποδοσφαιριστή και θα του επιδικάσουν όλο το ποσό που διεκδικεί.

Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: