Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Μιλάμε με Ολυμπιακό για Χολέμπας»

Ο προπονητής της Μπούρσασπορ με δηλώσεις του στον τουρκικό Τύπο αποκάλυψε επαφή της ομάδας του με Ολυμπιακό για τον Χοσέ Χολέμπας! Σενάρια και σε Γαλλία.
Ο Σενιόλ Γκουνιές τεχνικός της Μπούρσασπορ υποστηρίζει πως ο σύλλογός του έχει αρχίσει συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας, τονίζοντας μάλιστα πως τα χρήματα δεν αποτελούν πρόβλημα. Οι ερυθρόλευκοι από μέρους τους με ένα ποσό από 3 - 3.5 εκατ. ευρώ θα παραχωρούσαν τον παίκτη. «Υπάρχουν επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Χοσέ Χολέμπας.
Για εμάς το οικονομικό θέμα δεν αποτελεί πρόβλημα. Θέλουμε να πάρουμε καλούς ξένους παίκτες. Ο Χολέμπας είναι η επιλογή μας για την άμυνα. Είναι ο ποδοσφαιριστής που θέλουμε πιο πολύ. Ξέρουμε όμως πως έχει προσφορές από την Ισπανία και την Πρέμιερ Λιγκ αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να τον κλείσουμε. Το θέμα για εμάς θα είναι να επιδιώξουμε να πετύχουμε συμφωνία για τον παίκτη», ήταν η τοποθέτηση του προπονητή της Μπούρσασπορ.
Η Μπούρσασπορ παλαιότερα ήθελε και άλλους παίκτες των ερυθρόλευκων όπως τον Ραφίκ Τζιμπούρ. Για τον Χολέμπας κατά τα άλλα υπάρχουν πολλά σενάρια και στην Γαλλία. Ένα εξ αυτών υποστηρίζει πως ο Γιόαν Μολό (σ.σ. ποδοσφαιριστής που ήθελε πέρυσι ο Ολυμπιακός) ανήκει στην Σεντ Ετιέν που εξετάζει το ενδεχόμενο να τον προσφέρει ως αντάλλαγμα για να πάρει τον διεθνή μπακ.
* Στην Ισπανία επιμένουν για τον Μπόγιαν Κρκιτς και τον Ολυμπιακό παρά τις διαρκείς διαψεύσεις των ερυθρόλευκων. Ο παίκτης συνδέεται ακόμα και με την Άρσεναλ.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: