Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Δεν το πολυσκέφτηκα»!

papasterianos-610x400
Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο ποδοσφαιριστής της Skoda Ξάνθης, Μανώλης Παπαστεριανός. Μίλησε για τον νέο σταθμό της καριέρας του και τόνισε πως δεν το σκέφτηκε σχεδόν καθόλου όταν του έγινε η πρόταση από την ομάδα του Σάκη Τσιώλη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μανώλης Παπαστεριανός:
Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:
“Δεν είχα πρόβλημα στην Ρουμανία. Οι άνθρωποι μου φέρθηκαν πάρα πολύ καλά, πέρασα έναν όμορφο χρόνο, είχαν την πρόθεση και την επιθυμία να μου ανανεώσουν το συμβόλαιο όμως με το που έγινε η πρόταση της Ξάνθης δεν το πολυσκέφτηκα και ξαναγυρνάω στην Σούπερ Λίγκα”.
Για τα όσα πέρασε η Ξάνθη τη φετινή χρονιά:
” Δεν ήταν και η καλύτερη χρονιά. Από τα προηγούμενα χρόνια έχει δείξει πως ανήκει στις κορυφαίες Ελληνικές και μια σταθερή αξία. Η χρονιά ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο παίζοντας στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ όμως δεν τελείωσε όπως έπρεπε και αναγκάστηκε να παίξει μπαράζ με τον Ολυμπιακό Βόλου όπου έδειξε πως άξιζε να παραμείνει στην Σούπερ Λιγκ”.
Για την ανάγκη που έχει η Βόρεια Ελλάδα την Ξάνθη:
” Πολλές μεγάλες ομάδες δεν αγωνίζονται φέτος στην Σούπερ Λίγκα. Η Ξάνθη είναι από τις ομάδες που είναι οργανωμένες στο Ελληνικό πρωτάθλημα και έχει την τύχη να έχει έναν από τους καλύτερους και οικονομικά δυνατούς προέδρους στην Ελλάδα. Είναι κρίμα που δύο παραδοσιακές ομάδες όπως ο Άρης και ο Ηρακλής δεν θα αγωνίζονται στην πρώτη κατηγορία”.
Για τις οικονομικές εκκρεμότητες στον Άρη:
“Εκκρεμεί μια προσφυγή, έχει βγει τελεσίδικη απόφαση αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν στην διοίκηση. Περιμένω τις εξελίξεις. Δεν πιστεύω πως δεν θα διευθετηθεί. Από την στιγμή που η ομάδα θα αγωνιστεί στην Β’ εθνική πρέπει να κάνει συμφωνίες με τους ποδοσφαιριστές που χρωστάει λεφτά”.
Για την πορεία της Εθνικής στο Μουντιάλ:
“Η Εθνική ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο και την ήττα από την Κολομβία. Στην συνέχεια έδειξε τις δυνατότητες της και με τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από την Κόστα Ρίκα πόνεσε. Πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτή την Εθνική ομάδα που μας έχει δώσει τόσες χαρές. Η Εθνική ομάδα έχει μεγαλώσει πολύ. Υπάρχουν πλέον απαιτήσεις. Αν λέγαμε πριν το Μουντιάλ πως θα ήμασταν μια ανάσα από τους οκτώ κάποιοι θα γελούσαν”.
Για το αν υπάρχει η Εθνική στο μυαλό του:
” Όσο αγωνίζεσαι και προσπαθείς για το καλύτερο πάντα υπάρχει στο μυαλό των ποδοσφαιριστών. Για αυτό όλοι αγωνίζονται όσο καλύτερα μπορούν μπας και έρθει μια κλήση από την Εθνική”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: