Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Παρέα στη Βαρκελώνη Μπαρτζώκας και Ιβάνοβιτς!!

Οι προπονητές της Ευρωλίγκας συναντήθηκαν στη Βαρκελώνη με τον Τζόρντι Μπερτομέου. Παρόντες και οι Μπαρτζώκας-Ιβάνοβιτς.

Παρέα στη Βαρκελώνη Μπαρτζώκας και Ιβάνοβιτς
Τι γυρεύουν στον ίδιο χώρο Γιώργος Μπαρτζώκας, Ντούσκο Ιβάνοβιτς, αλλά και οι Δημήτρης Ιτούδης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς και Ντούσαν Ίβκοβιτς; Όλοι τους έδωσαν το «παρών» στη σύσκεψη εργασίας που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, μαζί με τους προπονητές των υπολοίπων ομάδων της Ευρωλίγκας και με μοναδική εξαίρεση τον τραυματία Πάμπλο Λάσο.

«Από την πρώτη χρονιά της λίγκας, το 2000, έχουμε αυτόν τον ανοιχτό διάλογο με τους προπονητές μας. Πρέπει να είμαστε περήφανοι γι” αυτό! Είμαστε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι όσον αφορά τον ρόλο που διαδραματίζουν οι κόουτς της Ευρωλίγκα στο ίδιο το παιχνίδι. Πολλά πράγματα από όσα έχουμε πετύχει δεν θα είχαν επιτευχθεί χωρίς τη δική σας βοήθεια», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της διοργάνωσης, Τζόρντι Μπερτομέου. «Ήρθε η στιγμή ώστε να κάνουμε βήματα μπροστά ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα συνεχιστεί η ανάπτυξη και θα σταθεροποιηθεί το μοντέλο των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων. Το νέο μοντέλο αφορά τις κορυφαίες διοργανώσεις σε επίπεδο συλλόγων, προσφέροντας στους οργανισμούς μια ξεκάθαρη πορεία όσον αφορά την ανάπτυξή τους», πρόσθεσε. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: