Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Στον Ολυμπιακό ο Μαζουάκου»

Κλεισμένη παρουσιάζεται άλλη μια μεταγραφή για τον Ολυμπιακό! Πέραν του Αμπιντάλ, το «France Football» αναφέρει πως οι Πειραιώτες φέρνουν στην Ελλάδα τον 20χρονο μπακ της Βαλενσιέν, Αρτούρ Μαζουάκου

«Στον Ολυμπιακό ο Μαζουάκου»
Μια ακόμα μεταγραφή από τη Γαλλία φέρεται να έχει τελειώσει ο Ολυμπιακός.

Μετά τη «βόμβα» που έχουν πυροδοτήσει με τον Ερίκ Αμπιντάλ, οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζονται να έχουν κλείσει και τον νεαρό Αρτούρ Μαζουάκου.

Όπως αναφέρει το «France Football», ο 20χρονος μπακ της Βαλενσιέν, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους πρωταθλητές Ελλάδας, είναι έτοιμος να έρθει στη χώρα μας για λογαριασμό τους.

Παρά το ενδιαφέρον που υπάρχει, λοιπόν, από τη Μαρσέιγ, ο παίκτης (που αγωνίζεται στην αριστερή πλευρά και προορίζεται για αντικαταστάτης του Μπονγκ) φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό για συμβόλαιο τριών χρόνων.

Άλλωστε, αυτό που είχε με την ομάδα του από το 2008 ολοκληρώθηκε φέτος το καλοκαίρι κι έτσι ο Κονγκολέζος (που διαθέτει γαλλικό διαβατήριο κι έχει παίξει σε όλες τις μικρές εθνικές) μπορεί να έρθει ως ελεύθερος για να υπογράψει με τον Ολυμπιακό.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: