Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Στραβό» ξεκίνημα ο Αστέρας!!

Την ήττα (1-0) απ’ την Δυναμό Δρέσδης γνώρισε το Αστέρας Τρίπολης στο πρώτο φιλικό της φετινής προετοιμασίας που έδωσε στην Αυστρία.

«Στραβό» ξεκίνημα ο Αστέρας
Με ήττα (1-0) απ’ την Δυναμό Δρέσδης ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας στην Αυστρία ενόψει των προκριματικών του Europa League ο Αστέρας Τρίπολης.

Ο Στάικος Βεργέτης είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, σε διάφορους σχηματισμούς, προκειμένου να διαπιστώσει τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Το γκολ για τη Δυναμό μπήκε στο 61’ με κοντινό πλασέ του Κομβάλιους, όμως οι Αρκάδες είχαν μεγάλες ευκαιρίες να σκοράρουν με τους Ουσέρο (5’), Μπακασέτα (6’) και Παντελιάδη (72’).

Από την άλλη, οι Γερμανοί θα μπορούσαν να διευρύνουν το προβάδισμά τους στο 27’ με τον Κοχ και στο 41’ με τον Τούρκχολτζ.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι (46’ Κιτόκο), Κυριακόπουλος (46’ Παντελιάδης), Ζησόπουλος (46’ Σανκαρέ), Γκόιαν (65’ Καστριτσέας), Κουρμπέλης (46’ Τσοκάνης), Μηλιώτης (46’ Παπαχρήστος), Ουσέρο (46’ Τριανταφύλλης), Μπαράλες (46’ Νίκο Φερνάντεθ), Ντε Μπλάσις (33’ Μουνάφο), Μπακασέτας.

Δεν αγωνίστηκαν για διαφορετικούς λόγους οι Θεοδωρόπουλος, Κόκκαλης, Βελίσσαρης, Τορμένα.

Δυναμό Δρέσδης: Σόλτζ, Έρτμαν, Χέφελε, Χάρτμαν, Τεξέιρα, Κομβάλιους (69’ Μπάουμαν), Τούρκχολτζ, Ευάρτζογκιτζ (46’ Βουτσάι), Κοχ (58’ Φίελ), Στεφάνιακ, Βόκαχ (71’ Μίλντε).Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: