Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Προσωποποίηση της ελληνικής ψυχής ο Καραγκούνης»!

Αν και έχουν περάσει ημέρες από το «αντίο» του Καραγκούνη στην Εθνική, πολλοί είναι εκείνοι –όπως και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Μιχάλης Τσαπίδης- που δεν μπορούν να το πιστέψουν!

«Προσωποποίηση της ελληνικής ψυχής ο Καραγκούνης»!
«Προσωποποίηση της ελληνικής ψυχής» χαρακτήρισε –μεταξύ άλλων- τον Γιώργο Καραγκούνη ο Μιχάλης Τσαπίδης, εκπρόσωπος Τύπου της Εθνικής ομάδας.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Βασίλη Σαμπράκο μετέφερε τη συγκλονιστική στιγμή που ο μεγάλος αρχηγός είπε οριστικά «αντίο» και αναφέρθηκε στην προσφορά του «Τυπάρα» κάθε φορά που αγωνίστηκε φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

Διαβάστε αποσπάσματα από όσα είπε ο Μιχάλης Τσαπίδης:

«Νιώθουμε να μην είμαστε αρτιμελείς. Είναι σαν να έφυγε ένα κομμάτι μας. Ήταν πολύ έντονη η στιγμή της ανακοίνωσής του στο Ρεσίφε, όχι μόνο για τον ίδιο που δεν μπορούσε να μιλήσει καλά-καλά, αλλά και όσους τον ακούγαμε.

Είναι η προσωποποίηση της ελληνικής ψυχής! Αυτό που βλέπουν οι ξένοι στην Εθνική. Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που το έχει αυτό. Τον γνώρισα πριν 19 χρόνια σε τουρνουά που η μικρή Εθνική ήρθε Τρίτη στην Ευρώπη. Και τότε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, με τον προπονητή, τον κ. Παπαεμμανουήλ να δίνει όλες τις εντολές πρώτα σε αυτόν.

Έδωσε τα πάντα στις Εθνικές ομάδες. Ήρθε δεύτερος με τις Ελπίδες και πρώτος με τους μεγάλους του Euro 2004. Πήρε και πολλά εκείνη την περίοδο γιατί τον συνδέσαμε με τις μεγάλες επιτυχίες.

Είναι ένας επαγγελματίας που προσέχει τη διατροφή του, τη γυμναστική του. Τα πάντα. Δεν μπορεί να είναι ποτέ κομπάρσος ο Γιώργος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: