Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

«Πιστεύω στη Γερμανία»

Τις σκέψεις του για τα σημερινά ματς των προημιτελικών του Μουντιάλ, ανάμεσα στα ζευγάρια Γαλλία-Γερμανία και Βραζιλία-Κολομβία ανέλυσε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Μαχλάς.

«Πιστεύω στη Γερμανία»
Τα ζευγάρια των πρώτων προημιτελικών του Μουντιάλ σχολίασε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Μαχλάς.

Ο παλαίμαχος επιθετικός έθεσε τη Γερμανία ως φαβορί για το ματς με τη Γαλλία, ενώ επεσήμανε τους «κινδύνους» που κρύβει για τη Βραζιλία το ματς με τη Κολομβία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Μαχλάς στους Μπαμπη Χριστόγλου και Μιχάλη Λεάνη:
Για το φαβορί του Γαλλία-Γερμανία: «Πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Γερμανία έχει πολύ καλή ομάδα. Οι Γάλλοι έχουν δυσκολευτεί μέχρι τώρα και πιστεύω πως το ίδιο θα γίνει και σήμερα. Πολλοί λένε πως η Γαλλία έχει την ποιότητα, είναι πιο δυνατή είναι πιο δυνατή τακτικά και με καλύτερους παίκτες, όμως πιστεύω πως σήμερα η Γερμανία είναι το φαβορί.

Το λέω παίρνοντας μεγάλο ρίσκο, γιατί σε τόσο αμφίρροπα παιχνίδια δεν μπορεί να πάρεις ξεκάθαρα θέση. Και οι δύο ομάδες έχουν παίξει καλά μέχρι τώρα, έδειξαν ότι θέλουν να φτάσουν μακριά, όμως πιστεύω στην Γερμανία.

Μπορεί στο ματς με την Ελβετία η Γάλλοι να έδειξαν μεγάλη δυναμική, όμως η Γερμανία υπερτερεί στα σημεία
Βέβαια, θα είναι και μεσημέρι εκεί, οπότε ενδέχεται να επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες,. Έδειξαν πως είναι δύο ομάδες που τρέχουν πολύ κι αυτό ενδέχεται να αλλάξει, λόγω του καιρού
».

Για τις αδυναμίες της Γαλλίας: «Οι αδυναμίες στην άμυνα της Γαλλίας φάνηκαν στο ματς με την Αλγερία, αλλά ευθύνονται οι γρήγοροι Αλγερινοί. Έχουν τον καλύτερο τερματοφύλακα στον κόσμο, κράτησε μόνος του την άμυνα. Η Γαλλία δεν είναι τόσο γρήγορη μπροστά. Θα γίνει πολύ καλό ματς γιατί και οι δυο θέλουν τη νίκη. Εκεί θα φανεί η ποιότητα των ποδοσφαιριστών τους».

Για την πιθανότητα παράτασης: «Υπάρχει και η πιθανότητα παράτασης γιατί κανένας απ’ τους δύο δεν θα παραιτηθεί. Μοιάζει πολύ το παιχνίδι τους. Αν μπουν φοβισμένοι θα μείνει στο 0-0 το παιχνίδι».

Για το φαβορί στο Βραζιλία Κολομβία: «Δύσκολο και αυτό το παιχνίδι. Φαβορί είναι σίγουρα η Βραζιλία, όμως η Κολομβία έδειξε ότι είναι ομάδα. Έχει καλούς παίκτες και σύνολο. Φαίνεται ότι η Κολομβία έχει το βάρος, αλλά ουσιαστικά το έχει η Βραζιλία.

Μετά τη διοργανώτρια, η Κολομβία είναι η ομάδα που έχει τους περισσότερους φιλάθλου στη Βραζιλία. Έχει πολύ ζεστό κοινό που θα τους βοηθήσει πολύ
».

Για τις παγίδες που κρύβει το ματς για τη Βραζιλία: «Δεν μπορώ με τίποτα να πω ότι η Βραζιλία έχει περάσει ήδη. Οι Κολομβιανοί έδειξαν πως έχουν καρδιά και παίζουν καλό ποδόσφαιρο. Η Βραζιλία από την άλλη, έδειξε πως δεν τους φοβάται και ενδέχεται να το πληρώσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: