Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Παρών ο Ματθαίου, απών ο Σκόρδας στην ΚΜΑ!!

Παρών στο κάλεσμα που του απηύθυνε το ΔΣ της Κοινωνίας Μελών Άρη, «φώναξε» σήμερα το απόγευμα ο Νικήτας Ματθαίου. Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και πρώην μέλος του ΔΣ της ΚΜΑ, εξέφρασε στήριξη προς το διοικητικό συμβούλιο και τις θέσεις του, ενώ έθεσε και πάλι τον εαυτό του στη διάθεση του Άρη, όποτε του ζητηθεί. Αντιθέτως, ο Λάμπρος Σκόρδας, δεν παρευρέθηκε στη συνάντηση, επικαλούμενος οικογενειακό πρόβλημα. Αναλυτικά η ενημερωτική ανακοίνωση :

«Σήμερα το απόγευμα διεξήχθη το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Μ.Α. παρόντος του πρώην προέδρου της Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και πρώην μέλους του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α. κ. Νικήτα Ματθαίου. Η συζήτηση έγινε σε πραγματικό κλίμα ενότητας, συσπείρωσης και όχι απολογίας. Εξέφρασε τη στήριξη του προς το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Μ.Α. και τις θέσεις της. Επίσης έθεσε και πάλι τον εαυτό του στη διάθεση του ΑΡΗ, όποτε του ζητηθεί. Από μεριά μας, ευχαριστούμε ειλικρινά τον κ. Ματθαίου για την άμεση ανταπόκριση του στην κλήση μας. Το διοικητικό συμβούλιο της Κ.Μ.Α θέλει να δηλώσει ότι ουδέποτε υπονόησε ότι ο κ. Ματθαίου είχε σχέση με τον προπηλακισμό του μέλους της εξελεγκτικής επιτροπής κ. Ιωάννου και θα θέλαμε να αποκαταστήσουμε οποιαδήποτε παρεξήγηση.


Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο ΑΡΗΣ μας οι θεσμοί και οι παράγοντες οφείλουν να ενώνονται και να συζητούν. Όσον αφορά την κλήση του κ. Σκόρδα, όπως ήταν αναμενόμενο δεν εμφανίστηκε. Σεβόμενοι, όπως πληροφορηθήκαμε, οικογενειακό κώλυμα θα επανακληθεί σε επόμενο διοικητικό συμβούλιο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: