Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

Πίκαραν (πάλι) τη Βραζιλία οι Αργεντινοί!! (video)

Η φαντασίωση του να σηκώσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο μέσα στη Βραζιλία τρελαίνει όλους τους Αργεντινούς. ΚΑΙ τους παίκτες! Γι’ αυτό γιόρτασαν τη νίκη επί της Ελβετίας με το γνωστό σύνθημα για τη σελεσάο.

Πίκαραν (πάλι) τη Βραζιλία οι Αργεντινοί! (video)
Δε σκότωσαν και κανένα «θεριό». Την παρέα του θηριώδη Σακίρι λυγίσανε.

Όταν νικάς όμως στο 118’ και παράλληλα περνάς στα προημιτελικά του Μουντιάλ θα πανηγυρίσεις. Και αν είσαι Αργεντινός, δε γίνεται να μην το συνδέσεις ΚΑΙ με τη Βραζιλία!

Μετά, λοιπόν, τη λήξη του αγώνα με την Ελβετία, οι παίκτες της «μπιανκοσελέστε» δεν κρατιούνταν. Ξέσπασαν στ’ αποδυτήρια. Και χοροπηδώντας σαν αρνιά που απέφυγαν το διπούτσωμα (όπως λέγεται η διαδικασία δεσίματός τους στην Τζια και ανακάλυψε η εκπομπή «The Playboys»), φώναξαν ξανά το γνωστό σύνθημα της εξέδρας για τη «σελεσάο».

«Brasil, decime que se siente tener en casa a tu papa. Te juro que aunque pasen los anos, nunca nos vamos a olvidar… Que el Diego te gambeteo, que Canni te vacuno, que estas llorando desde Italia hasta hoy. A Messi lo vas a ver, la Copa nos va a traer, Maradona es mas grande que Pele».

«Βραζιλία, πες μου πώς είναι να έχεις τον πατέρα σου στο σπίτι. Ορκίζομαι ότι ακόμα κι αν περνούν τα χρόνια δεν θα ξεχάσω ποτέ. Ότι ο Ντιέγκο σε ντρίμπλαρε, ότι ο Κανίγια σε ξάφνιασε, ότι κλαις από το Μουντιάλ της Ιταλίας μέχρι σήμερα. Τον Μέσι θα δεις να μας φέρνει την κούπα, ο Μαραντόνα είναι μεγαλύτερος από τον Πελέ» (αυτό κολλάει με όλα)!


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: